Рецидивист е задържан за стрелба с въздушно оръжие и закани

...
Рецидивист е задържан за стрелба с въздушно оръжие и закани
Коментари Харесай

Рецидивист е задържан за стрелба и закани към полицаи в Костинброд

Рецидивист е арестуван за пукотевица с въздушно оръжие и закани към служители на реда в Костинброд. 28-годишният Т.Л. е притеглен в качеството на обвинен по досъдебно произвеждане на Районна прокуратура - Костинброд. То е формирано за разваляне на непозната движимост, безчинство и отправяне на закани по отношение на полицейски орган.

Престъпните действия са осъществени при изискванията на рисков рецидив.

Установено е, че вечерта на 25 януари на ул. " Александър Стамболийски " обвиненият Т.Л. създал изстрели с въздушно оръжие към лек автомобил. Вследствие на действието са развалени стъкла и породени побитости на транспортното средство, м. " Дачия ", благосъстоятелност на комерсиално сдружение.

След получен сигнал местопроизшествието било посетено от полицейските чиновници. Извършителят на действието бил открит. По време на инспекция Т.Л. отправил обиди и закани към орган на реда.

С разпореждане на прокурор от Районна прокуратура - Костинброд Т.Л. е арестуван за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР