Рецидивист е предаден на съд за пласиране на дрога на

...
Рецидивист е предаден на съд за пласиране на дрога на
Коментари Харесай

Дилър на дрога се изправя пред съда в Кюстендил

Рецидивист е предаден на съд за разпространение на дрога на разнообразни места в област Кюстендил.
42-годишният мъж е неведнъж осъждан. След изтърпяване на последното наказване преди четири години за разпространяване на наркотични субстанции и присъединяване в проведена незаконна група, той още веднъж станал прочут дилър на дрога в Кюстендил. Мъжът бил издирван от доста наркозависими лица, измежду които били и очевидци с загадка идентичност.
В началото на февруари 2020 година, след диалог посредством обществената мрежа, покрай социална чешма в с. Невестино, област Кюстендил, обвиненият продал амфетамин и екстази. След като се разделили, купувачът бил спрян за инспекция от полицейски чиновници в Бобошево, само че направил опит да избяга. След задържането си признал за закупуването на дрогата от дилъра.
Обвиняемият държал опиатите в ненаселен парцел в местността „ Саманли хълм “ до Кюстендил. Мъжът разпределил дрогата и я поставил на разнообразни места в парцела. След постъпила информация, полицейските чиновници направили оглед и иззели марихуана и екстази.
На 10 юли предходната година обвиненият продал доза амфетамин на малолетно момиче пред постройката на едно от основите учебни заведения в Кюстендил. Мястото на договорката и държанието на участниците й били следени от служителите на реда. Първоначално ученичката признала за закупената дрога, само че след това дала напълно разнообразни пояснения.
След извършено досъдебно произвеждане по делото обвиненият е бил предаден на съд, оставен е за непрекъснато в ареста.
Престъпното действие е било осъществено при изискванията на рисков рецидив.
Предстои насрочване на разпоредително съвещание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР