Рецидиви може да има, но на този момент нещата са

...
Рецидиви може да има, но на този момент нещата са
Коментари Харесай

Цяла България Замръзна! Директно От Болница Токуда: Ето Какво Е Състоянието На Патриарх Неофит!

Рецидиви може да има, само че на този миг нещата са овладени. Лечението е развой, в който вземат участие доста лекари. Той може да се възвърне към естествените си витални функционалности и тогава ще бъде изписан.

За болесттите няма да влизам в детайлности, само че това е всекидневно за тази възрастова група без значение дали са патриарси, или елементарни хора.

Според медика, здравословното положение на президента, премиера и патриарха е следено, защото са тримата съществени в страната. В този подтекст не беше упомената председателката на Народното събрание Цвета Караянчева.

Малко по-късно от Светия Синод разясниха, че Негово Светейшество Българският Патриарх Неофит бе признат на 18 април в клиника по кардиология на болница Токуда в София заради зародил здравословен проблем.

По информация от дежурния доктор от тази заран, положението му е устойчиво и той се усеща добре. Въпреки това профилираните медицински екипи не престават деликатно да го следят.

Ние, архиереите, духовенството и миряните в БПЦ се молим за цялостното му излекуване и призоваваме всеки, който желае, да се причисли към нас в молитвата ни за Първопредстоятеля на родната ни Църква, се споделя в известието на Светия Синод.

Припомняме, патриарх Неофит бе признат в Аджъбадем Сити Клиник Болница Токуда в сряда следобяд със признаци, свързани с хроничното му заболяване.

Тогава висши духовници обявиха, че няма аргументи за паника по отношение на здравословното му положение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР