Рецептата за тази смес е измислена и предложена от онколог.

...
Рецептата за тази смес е измислена и предложена от онколог.
Коментари Харесай

Тази уникална смес лекува всичко в организма – повече от 100 болести

Рецептата за тази примес е измислена и препоръчана от онколог. Благодарение на неповторимата композиция от артикули, средството дейно се бори с доста болести на сърцето, черния дроб, бъбреците и кръвоносните съдове. Освен това укрепва имунната система и очиства организма от токсините!

За да направите това средство, имате потребност от елементарни съставки. Приготвя се доста бързо. То е отлична предварителна защита против рака и за повече от 100 други болести.

Днес, ви представяме уникална рецепта, измислена от онколог, който сполучливо я ползва срещу най-сериозните болести на нашето време. Нейният лековит състав е в състояние да възвърне работата на всички вътрешни органи, да укрепи имунната система, да усъвършенства обмяната на веществата, да усъвършенства състава на кръвта и да почисти артериите.

Тази неповторима композиция лекува цялото тяло:

заболявания на сърцето и кръвоносните съдове, укрепва имунната система, почиства черния дроб, бъбреците и дихателната система,изчиства храносмилателния тракт от патогенната микрофлора, подобрява мозъчната активност и паметта, предпазва от инфаркт, инсулт и усъвършенства качеството на живот след инсулт и инфаркт,възстановява тялото след интервенция, най-доброто естествено средство за лекуване на тумори и карциноми, съхранява свежестта, хубостта, младостта и силата на тялото, защото съдържа всички необходими витамини, минерали, биоактивни субстанции, протеини, въглехидрати и растителни масла.

Съставки за подготвяне на лечебната примес:

7 лимона 7 скилидки чесън 500 грама естествен мед250 грама покълнала пшеница300 грама орехи (почистени и обелени)

Приготвяне:

Поставете покълналата пшеница в блендер и разбъркайте. След това прибавете орехи, чесън и 3 лимона с корите. Направете сок от останалите 4 лимона и го прибавете към останалите съставки. Добавете мед и разбъркайте всичко дружно, до момента в който се получи еднородна смес.

Поставете сместа в стерилизиран стъклен буркан и го затворете добре. Съхранявайте единствено в хладилник. Оставете сместа да престои 3-4 дни и по-късно е подготвена за консумация.

Приложение:

Вариант 1: 30 минути преди закуска, обяд, вечеря и преди сън приемайте по 1-2 чаени лъжички.

Вариант 2: при онкологични болести – на всеки 2 часа приемайте по 1-2 чаени лъжички.

Ако имате сериозни здравословни проблеми, преди да приемете каквито и да е народни средства, се предлага да се консултирате с доктор.

Вижте още: Сокът от тези 4 съставки ще отстрани пикочната киселина от ставите

При липса на противопоказания започнете да употребявате тази примес, с цел да поддържате здравето и младостта си! Този неповторим инструмент ще усъвършенства Вашето тяло!

Споделете тази потребна информация с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР