Ретрозвездата Луна налъга зрителите, че е 71-и набор. В личната

...
Ретрозвездата Луна налъга зрителите, че е 71-и набор. В личната
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Луна крие реалните си години! Вижте какви ги е свършила чалга динозавърката

Ретрозвездата Луна налъга феновете, че е 71-и набор. В персоналната й карта в действителност е записана тази година, само че хора от нейното обграждане издадоха, че в действителност това е машинация и певицата прикрива едни 10 години от горната страна.

Музикалният клип към песента й „ Тук-там “ излиза през 1998 година Тогава Луна твърди, че е на 27 години, въпреки още тогава да наподобява на 40-годишна застаряваща лелка.

Явно годините са огромен комплекс на русокоската и тя би направила всичко, с цел да ги прикрие. Най-вероятно й е болно от обстоятелството, че започва кариерата си много по-възрастна и не съумя да се пребори с конкуренцията, в лицето на младите й амбициозни колежки, написа „ Шоу “.

Луна упрекна Дебора, че поради такива като нея за поп фолка се приказва с неприятно, като динозавърката не помни по какъв начин проби самата тя – снимайки се гола и разменяйки си милувки с жена в клипа към песента си „ Чики – рики “. Всъщност името „ Луна “ се употребява за насмешки, изключително откакто ретро изпълнителката отключи лудостта си.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР