Ретроградният Меркурий е в основата на силния гняв на премиера

...
Ретроградният Меркурий е в основата на силния гняв на премиера
Коментари Харесай

И Алена откри фронт срещу президента: Защо Радев обсъжда с Путин енергийни проекти в Ретроградния Меркурий

Ретроградният Меркурий е в основата на мощния яд на премиера Бойко Борисов от през вчерашния ден, когато той се скара остро на шефа на АПИ Георги Терзийски, че му „ прави номерца “, като „ изкарва хората на улиците “ поради условието на винетки по пътища в рамките на Столична община.

Това изясни от ефира на БТВ астроложката Алена. Изказването й беше предизвикано от въпрос на водещия Антон Хекимян по тематиката за сериозния интервал и по какъв начин ни въздействат звездите.

Премиерът можеше и да се въздържи от тази бурна реакция, само че в интервала на Реторградния Меркурий мъчно сдържаме страстите си, изясни Алена.

Тя даде и други образци. „ Снощи за първи път от години не отидох на шествието в памет на Васил Левски, макар че пребивавам на метри от паметника, чуваха се дудукания, крясъци, това също е обвързвано с Ретроградния Меркурий “, счита Алена.

Този неприятен знак повлиял отрицателно и на президента Румен Радев, който приказва с сътрудника си Владимир Путин на 18 февруари, като засегна и стратегически енергийни планове за България. „ Как ще обсъждаш в Ретрограден Меркурий енергийни планове, още повече, че не е твоя работа “, възмути се Алена.

От 17-и до 10 март е интервалът на ретроградния Меркурий, насочи обезпокоително предизвестие тази сутрини астроложката Алена.

„ Този път ретроградният Меркурий съответствува с разрушителната година на Уран и не е чак толкоз обичайно събитие. Съвпада и с годината на Плъха според източния зодиак. От една страна Меркурий ще гради дружно с Уран, само че може и да разрушава. Меркурий постанова съответни забрани в световен проект. Не би трябвало да се подписват световни интернационалните контракти. Не би трябвало да се разпалват военни огнища. Трябва да се внимава в междунароните диалози и договаряния “, предизвести Алена.

„ Трябва да има уговорка, в случай че се подписва нещо, да е тогава, когато той минава в непосредствено придвижване. Ако човек реши да си сменя работата, е хубаво да има уговорка за 3 месеца за преподписване. Трябва да се стъпва на всяко ходило, да не се вземат по три едновременно. Меркурий е в Риби. Стълкновението на планети води до експанзия в общуването. Това е дома на инцидентното другарство. Най-важното: Не си купувайте бяла и черна техника, аз по този начин завърших на 5-ия ден с мобилен телефон, който ми беше подарък. Планетата не е повода, а нейното въздействие не дава опция за действителна преценка на покупката, която вършим. Например отиваш да си купуваш микровълнова печка и избираш такава, която има някакъв недостатък. Хората не са по този начин внимателни в този интервал. Най-важното е да се пазите от познанства, които не са положителни. Не бързайте да допускате хората до себе си “, сподели още Алена.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР