Ретрограден Юпитер обхваща от 20 юни до 18 октомври. Въпреки

...
Ретрограден Юпитер обхваща от 20 юни до 18 октомври. Въпреки
Коментари Харесай

Какви проекти за самоусъвършенстване са подходящи за всеки зодиакален знак по време на ретроградния Юпитер 2021?

Ретрограден Юпитер обгръща от 20 юни до 18 октомври. Въпреки че може да донесе по-фина енергийна смяна, в сравнение с гневният Меркурий с ретроградните си пътувания, сигурно ще усетим резултатите от ретроградния Юпитер от 2021, и те най-много ще бъдат обвързани с преследването на нашите по-големи пристрастености и цели. 

Ето най-хубавия план за самоусъвършенстване за всеки зодиакален знак, с цел да се възползвате оптимално от ретроградния Юпитер през 2021:

Овен

Страстен Овен, в този момент е вашето време да се свържете още веднъж със своите познати или да преразгледате другарства, които сте основали по-рано тази година, и да задълбочите съществуващите връзки. Помислете дали да не организирате среща с другари и може би да превърнете събитието в набиране на средства за организация, която обичате, с цел да се включите в добра идея.

Телец

Докато е назадничав, Юпитер ще се върне във вашия бранш на кариерата, Телец, което ви разрешава да преразгледате решенията, които сте взели по-рано през 2021 година В сходство с вашия тактилен характер, може би е най-добре да очертаете ясно кариерния път напред. Създайте дъска за визия и поставете върху нея всевъзможни думи, картинки и знаци, които отразяват идеалната ви кариера. Въпреки че, този миг за саморазвитие може да вдъхне смяна в метода на мислене, който прилагате към актуалната си работа, той също може да ви накара да помислите за смяна в кариерата.

Близнаци

Подобно на Водолей - знакът, към който се насочва Юпитер в този пренос - вие сте въздушен знак, което значи, че ретроградата може да има също толкоз мощен резултат върху вас. Помислете какво още не сте научили. Може да се вдъхновите да се върнете в учебно заведение или да вземете курс за личното си развиване. Още една опция да разширите кръгозора си? Пътуване. Като се има поради премахването на пандемичните ограничавания, в случай че съумеете, може да бъде трансформиращо да се разположите в нова среда, може би някъде отдалечено или надалеч от вкъщи, и да видите какви нови хрумвания могат да провокират.

Рак

Вие давате, само че не забравяйте, че е значимо да си позволите да получавате. Отделете време, с цел да проучите къде инвестирате всичките си запаси и дали в действителност генерират възвращаемост. Юпитер желае още веднъж да се чувствате въодушевени за нещата и желае да бъдете оптимисти за бъдещето. В момента вашият план за самоусъвършенстване е да потърсите противоположна връзка и поддръжка от обичани хора, с цел да подсилите възприятието си за възторг и цел.

Лъв

Обикновено блестиш в солово прожектор, само че ретроградният Юпитер може фактически да ускори интереса ти към съдействие с други. Позволява ви да видите, че не сте сами и че като работите интимно с другари, в действителност можете по-добре да деянията задачите и желанията си. С други думи, той слага връзките в този преносен прожектор. За да се възползвате оптимално от тази енергична смяна, определете специфична вечер за срещи с колегата си, или в случай че сте необвързани, уредете срещи на четири очи с другари. Въпреки че, най-вероятно не сте непознати на празненство конфигурация, тези по-интимни диалози може да са тъкмо това, от което се нуждаете по време на ретроградната на Юпитер, с цел да насърчите по-дълбоки връзки с вашия вътрешен кръг.

Дева

Докато Юпитер беше за малко в Риби, може би сте забелязали повече оптимизъм в любовния си живот. Възприемайте по един нов здравословен табиет едновременно като да практикувате дишане преди лягане или да ядете растителна храна един път седмично. Когато сте го усвоили и това е част от вашата рутина, прибавете още една и така нататък

Везни

Подобно на Близнаци и Водолей, вие сте въздушен знак, тъй че можете да очаквате ретроградната на Юпитер от 2021 година да има по-голямо влияние върху вас, може би във връзка с творчеството и себеизразяването. Вашата процедура за самообслужване е да се заемете с креативно занимание. И се напънете да извършите това нещо напълно ново и несвързано с типичните ви кариерни или обективни занимания - може би, живопис или керамика. Не се опасявайте да демонстрирате по някакъв метод и работата си. Можете да намерите това и плодороден обществен обект.

Скорпион
 Как работи ретроградния Юпитер на всяка зодия? (20.06-17.10) Как работи ретроградния Юпитер на всяка зодия? (20.06-17.10)
Тази година има обилие от ретроградни планети. Една от тях е Юпитер в интервала 20.06 - 17.10. Нека забележим по какъв начин той се отразява на всяка...

Сега, когато Юпитер се придвижва назад през Риби във Водолей, помислете за време да завършите започнатото. Погледнете пространството си. Какво можеш да разредиш? Как можете да го разкрасите? Можете ли да създадете залив за медитация или дзен градина? Насочете естествената си активност на Скорпион в занимания, свързани с дома, като ваш способ за саморазвитие по време на този пренос и наблюдавайте по какъв начин вашето персонално леговище се материализира.

Стрелец

Докоснете се до вашата спонтанност и ученолюбивост по време на този назадничав Юпитер; фактът, че Юпитер се реалокира назад във Водолей може да провокира по-дълбоко възприятие на любознание. Като се има поради склонността ви към завършения, желанието на Юпитер за напредък може естествено да ви накара да преразгледате проектите за пътешестване, които сте сложили на назад във времето по време на карантината. Но не е нужно да отивате надалеч, с цел да изпитате нещо ново. Посетете нови магазини, заведения за хранене или подготвителни уреди във вашата общественост.

Козирог

Този съответен назадничав Юпитер може да повлияе на вашата позиция за минали финансови решения, Козирог. Ако сте пропуснали опция, обвързвана с пари, може да имате късмет за наново осъществяване. Благотворното въздействие на Юпитер също ще ви помогне да имате религия в себе си и в това, което сте тук, с цел да предложите на света, като оставите настрани материалните облаги. Вашата процедура за самоусъвършенстване е да вършиме обред в обилие. Колкото повече цените себе си, толкоз по-лесно ще допуснете потока от обилие в живота си. Но несъмнено, не подценявайте и практическата си страна.
 4-те зодии, които ще намерят нова обич през седмицата 26-30 ЮЛИ 4-те зодии, които ще намерят нова обич през седмицата 26-30 ЮЛИ
БЛИЗНАЦИ Усещате ли го в стомаха си? Не са тъкмо училищен пеперуди, само че несъмнено вещае горещи и буйни усеща, които са поели въ...

Водолей

Докато Юпитер се придвижва назад във вашия знак по време на тази ретрограда, е отлично време да извършите това, което вършиме най-добре, Водолей,  да си визиите всичките си цели с огромна картина. Ще почувствате, че по-голямата част от вашата проявителна мощ се осъществя. Каквито и да са най-хубавите ви фантазии, посегнете към тях. Може да се чувствате неудържими. От друга страна, в случай че нещо не работи в живота ви, може да се почувствате овластени да го откажете и да започнете нова глава. Влиянието на Юпитер в действителност усилва всички благоприятни условия, тъй че е значимо да бъдете деликатни по какъв начин да фокусирате силата си. Стремете се да приоритизирате това, което ви носи най-голяма наслада, и се пазете от досадни разсейвания.

Риби

Юпитер назадничав раздува всички неща за вас, мистични Риби. Бъдете наясно с опциите, които не сте разбрали за осъществяване през последната година, и останете непоколебими, даже в случай че изпитвате страдание (не забравяйте, че назадничав Юпитер може да накара дребните неточности да се почувстват като огромни спънки, даже когато не са). Препоръчва се да се одобри или задълбочи медитативна процедура. Възможността да заглушите тези мощни мисли и да намерите чувство за релаксация ви държи в потока от магия в живота ви.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР