Ретрограден Марс в квадратура с Юпитер – засилва амбициите, желанието

...
Ретрограден Марс в квадратура с Юпитер – засилва амбициите, желанието
Коментари Харесай

Много тайни могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас

Ретрограден Марс в площ с Юпитер – ускорява упоритостите, желанието за одобрение, да се потвърди личното предимство, а неналичието на сдържаност ще пречи на вярната оценка на събитията.

Венера в тригон с Юпитер - положителен и оптимистичен аспект, сполучливо решение на проблемите. Това е един от най-хубавите планетарни аспекти сред двете планети символизиращи дребното и огромното благополучие. Важен аспект на финансовото благоденствие. Планетите ще ви оказват помощ да приемете живота откъм най-хубавата му страна.

Луната е в символ Стрелец от 07:44ч до 09:45ч на 21 октомври

Този интервал е цялостен с оптимизъм, напредък "нагоре и напред". Добра позиция за пътешестване и проучване на живота. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се разгори пристрастеност към хубавия живот. Хората в този момент са по-щедри, великодушни, решителни. Тези дни са подобаващи за вървене на черква: за изповед, кръщение, молебствия и така нататък За други, това е времето да си потърсят нравствен лидер, духовно образование, да потърсят своя път. Хората стартират да се стремят към социума, публичния живот, обществените връзки, стават по-философски настроени.

Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система, жлъчката.

Доминиращ 4 лунен ден от 10:48ч на 19 октомври до 12:05ч на 20 октомври

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Денят, в който нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Рая.

Обикновено денят минава безшумно и умерено. Не е уместно време за групова работа. Добре е да се прекара в усамотение, в посвещаване на обичаното занимание. Отделете време за себе си и за околните си.

Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички разновидности и тогава анализирайте какъв избор подхожда на вашите житейски полезности. Бъдете деликатни и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи
да се извърнат против вас.

Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Днес светът отразява вашите мисли, усеща, проблеми и дефекти като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми.

Тежък ден за организма. Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се болестите от венерически заболявания, в случай че бъдете със инцидентен сътрудник.

Подстригване единствено до 10:48ч, след това не се предлага.

3 безоблачен ден – Приветстват се всички креативен инициативи. Може да получите неочаквани огряния или да извършите креативен открития. Силата на словото доближава своя пик. Най- мощният във връзка с думите безоблачен ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молебствия (особено при започване на деня), за изчистване на аурата благодарение на огън и четене на мантри, за посещаване на църковен храм.

Поверие на деня: Ако по вас лае куче, това е на добре. Знак за благополучие и благоденствие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР