Ретрограден Марс и слънчево затъмнение са едни от най-важните астрологични

...
Ретрограден Марс и слънчево затъмнение са едни от най-важните астрологични
Коментари Харесай

Октомври е под знака на Ретрограден Марс и слънчево затъмнен...

Ретрограден Марс и слънчево затъмнение са едни от най-важните астрологични събития, които да чакаме през октомври, написа " Тялото ". Но преди този момент идва време да се разделим с ретроградния Меркурий.

Въобще, целият месец ще бъде кондензиран с изненади от едно или друго естество, плануват астролозите. Първо Венера – планетата на хубостта и романтиката, ще се движи дружно със Слънцето във Везни. Това ще стане през първите няколко седмици, рефлектирайки върху обществения живот на представителите на знака.

На 10 октомври планетата Меркурий влиза във Везни. Тя ще се изравни дружно със Слънцето и Венера. Както пълнолунието, по този начин и новолунието през октомври ще бъдат мощно повлияни от тази планета. Ето за какво при доста хора акцентът в връзките ще са романтиката и партньорствата. Новият месец ще е идеалното време за флиртове и попадане в клопката на любовта. Разбира се, не са изключени и драми.

Октомври ще приключи с края на ретроградната фаза на Меркурий, само че в края му ще стартира ретроградният Марс. Обратното завъртане се случва единствено на всеки две години. На 25-о число пък ще има слънчево затъмнение, което също носи известни промени във връзките.

 

Негативната сила на Меркурий си отива

И дава опция на множеството от нас да продължат напред и да имат по-голяма изясненост за бъдещето си. Междувременно Плутон също завършва своята ретроградна фаза – на 8 октомври. Той е следван от ретроградния Сатурн, с който се разделяме на 23 октомври. Ето за какво в края на месеца ще усетим повече независимост и инерция за нови инициативи.

В сезона на Везните или през първите няколко седмици на октомври, е добре да помислим за основаването на партньорства и намиране на насладата от живота. Именно Венера ще помогне в тази тенденция – насърчавайки ни да излеем възприятията си, да бъдем по-креативни и оптимистично настроени.

 

Пълнолуние в Овен на 9 октомври

То ще е първото за есента – в знака Овен. Неговата сила ще изкара на напред във времето водачеството в нас и ще ни накара да бъдем по-борбени и да отстояваме позициите си. Пълнолунието е обвързвано още с Венера, както и кометата Хирон. Те носят по-голяма сензитивност и проблеми във връзката или общността, в която членуваме. Но въпреки това предизвикват да се освободим от товара, който носим – било то токсични връзки или другарства.

 

Мощно слънчево затъмнение

На 23 октомври започва сезонът на Скорпионите, като по-късно и този на затъмненията. Очаква се новолуние на 25 октомври, което е и мощно слънчево затъмнение. То носи със себе си бързи промени и голям брой благоприятни условия за избрани представители на зодиака.

Лунното затъмнение е обвързвано с непредсказуемата планета Уран, която предвещава съдбовни разкрития. Каквото и да се случи, би трябвало да знаете, че е за положително.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР