Ретро парад за 15-ти път се провежда в Бургас. Любителите

...
Ретро парад за 15-ти път се провежда в Бургас. Любителите
Коментари Харесай

Над 150 автомобила дефилираха на ретро парад в Бургас

Ретро церемониал за 15-ти път се организира в Бургас. Любителите на остарели и редки коли могат да прегледат в Морската градина над 150 остарели возила.

Тази година апелът, който насочат уредниците е „ Да вършим децата щастливи “.Преди две години ревюто на коли оказа помощ да се съберат средства за интервенция на момиченцето, което е с диагноза детска церебрална парализа. След две сполучливи интервенции в Съединените щати, Цвети към този момент може да върви.

„ Цвети към този момент върви на учебно заведение беше първи клас, наесен ще е втори, усеща се прелестно, сама е в учебно заведение оправя се самостоятелно”, показа майката на Цвети - Павлина Байлова.Колекционер от Старозагорския ретро клуб е направил трабант амфибия особено за Цвети.

Топ атракция на тазгодишното издание ще бъде автомобил „ Piers Arrow “ от 30-те години на предишния век, който ще бъде показан за първи път в Бургас.Тези коли са правени до Втората международна война за кралски дворове и държавни потребности. Към момента има две такива коли в Белия дом и една, която е била притежавана от най-дълго
Всичко за Вашата сватба
ръководещия монарх в историята на Япония-Хирохито. Собственикът Алберт Асилелов има едно от най-хубавите студиа за реституция на американски коли в Източна Европа.

Валентин Дойчинов от Авто клуб „ Туида “- Сливен ще показа „ Buick “ от епохата на Ал Капоне. 80-годишен трактор „ Ланц – Булдог “ (Lanz Bulldog), владеене на немски колекционер, Мерцедес кабриолет, доста рядка серия, реставриран в Хасково ще видят още феновете на ретро возилата.

За първи път в България ще бъде показан специфичен „ Hod Rod “, създаден и закупен от Америка на бургаски колекционер.Снимки: БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg