Ресул Салимов е работник за пример - никакви пререкания с

...
Ресул Салимов е работник за пример - никакви пререкания с
Коментари Харесай

Шефът на дюнерджията насилник в съда: Работник за пример

" Ресул Салимов е служащ за образец - никакви пререкания с никого. "  Така шефът на обвинявания в принуждение над жена си Сюзан дюнерджия Ресул Салимов го разказа пред Районния съд в Пловдив.

Ехлиман Рамаданов изясни, че Ресул работи при него от 7 години и не е видял нищо лощо от него, по тази причина не можел да повярва, че е пребил жена си.

Прокуратурата твърди, че на 13 декември другарка на Сюзан се обадила по телефона, чула какво става и звъннала на телефон 112. Ресул Салимов бил отведен в Центъра за психологично здраве, където прекара 10 дни. Оттам желаят той да бъде настанен за наложително лекуване, само че решение за това съдът ще вземе, когато бъде подготвена назначената съдебно-психиатрична експертиза.

Ехлиман Рамаданов въпреки всичко заяви, че два дни преди нападението други служащи му се обадили, че Ресул и жена му се карат. Той отишъл да види какво става часове по-късно и двамата към този момент се били примирили.

Ресул Салимов отхвърля да е удрял Сюзан и да е правил опит за полово принуждение и твърди, че двамата нямат интимни връзки от години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР