Ресторантьорското сдружение на Ричард Алибегов реши да защити столичния кмет

...
Ресторантьорското сдружение на Ричард Алибегов реши да защити столичния кмет
Коментари Харесай

Алибегов защити Фандъкова, сравни София с Париж

Ресторантьорското съдружие на Ричард Алибегов реши да отбрани столичния кмет Йорданка Фандъкова в деня, в който се провежда митинг против нея, поради ремонта на жълтите павета.

В обща декларация на Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България се декларира „ мощно терзание от изключително агресивната офанзива, която „ Спаси София “ провежда против българската столица София “.

От писмото им не излиза наяве какво отношение имат питейните заведения и заведенията за хранене към разногласието за следващия „ ремонт на ремонта “ в центъра на града. Единствената отпратка, която вършат към личния си бизнес, са разногласията им с Борис Бонев за пешеходната зона на „ Съборна “ и рецензиите му за типа на бул. „ Витоша “, на която се намира и бар „ Рафи “ на Ричард Алибегов. В писмото си те означават, че не са „ забелязали сходни вътрешни офанзиви да има против Париж, да вземем за пример “

и упрекват хората на Бонев, че „ унищожават София като туристическа дестинация “. 

Те адресират „ политическите упоритости на „ Спаси София “ и упрекват придвижването в това, че „ вреди по този нападателен метод на туристическия бизнес в града ни “.

„ София сигурно има проблеми и то не малко. Но като цяло е хубав европейски град със своите исторически и модерни забележителности “, се споделя в писмото на Алибегов и сътрудници. „ С непрестанното оклеветяване на българската столица и проявление само на отрицателното и умишлено подминаване на красивото се прави черен PR на града, който отблъсква туристите. И то от хора, които през живота си „ една къщурка за птички не са построили “, се споделя още в писмото.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР