Ресторантьорката от Сандански Павлина Кафтанова е сред ранените в тежката

...
Ресторантьорката от Сандански Павлина Кафтанова е сред ранените в тежката
Коментари Харесай

Сервитьорката Павлина е сред ранените в касапницата на Тракия, приета е в болница в кома

Ресторантьорката от Сандански Павлина Кафтанова е измежду ранените в тежката злополука на Автомагистрала „ Тракия “ с рейс на „ Юнион Ивкони “, в която починаха 6-има от пасажерите. Трети ден П. Кафтанова е в реанимацията на болница „ Св. Анна “. Тя е била призната в кома, само че към този момент е изведена от тежкото положение. Това съобщи struma.bg. Синът й и околните й изпаднали в суматоха, откакто в първия ден след злополуката мобилният й телефон е бил изключен, а те знаели, че тя пътува със същия рейс, който катастрофира.

Веднага откакто схванал за злополуката синът й Веромир е звънял на мобилния й телефон, само че той бил изключен. След няколко несполучливи опита той съумял да се свърже със незабавните телефони, оповестени за връзка от полицията, описа Румяна Литарова от Сандански, другарка на потърпевшата. Лично тя се свързала и е разговаряла с доктор от болница „ Св. Анна “. „ Бях сюрпризирана от неприятното отношение на лекаря, споделих, че съм нейна другарка и я търсям към този момент няколко часа, нямаме връзка с нея и сме обезпокоени. Вместо да ми даде съответен отговор и да ни бъде казано, че същото лице е настанено в болничното заведение, ми се крещи по телефона, че аз не съм кръвна родственик. Аз му обясних, че сега синът й е до мен, само че е мощно обезпокоен и по тази причина аз беседвам с него. Репликата от страна на доктора бе: „ Дайте ми сина й ”. Едва по-късно му бе обяснено, че майка му е с политравми и е настанена в реанимация в болничното заведение, с цел да бъдат положени съответните грижи за лекуването й.

Поуспокоихме се от получената информация, че е жива и е в болничното заведение под наблюдаване ”. Вчера от реанимация на болница „ Света Анна “ ранената Павлина се свързала със сина си и разговаряла с него. Казала е, че от вторник ще бъде изведена от реанимация и ще бъде настанена в друго поделение. Тя е с контузии на главата и в коремната област. Павлина Кафтанова живее в Сандански от 25 години, родом е от Стара Загора, притежател е на заведение „ Сантали “ в курортния град. Заминала за Стара Загора при започване на предходната седмица, защото татко й, който живеел в Стара Загора, умрял неотдавна и отишла за помена.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР