Ресторантьорите ще настояват за отпадане на зеления сертификат на мига,

...
Ресторантьорите ще настояват за отпадане на зеления сертификат на мига,
Коментари Харесай

Алибегов: Пред колапс сме, настояваме за отпадане на сертификата, ако няма да важи в НС

" Ресторантьорите ще упорстват за отпадане на зеления документ на мига, когато стане ясно, че той няма да се изисква в Народното събрание ", това съобщи ръководителят на Българската асоциация на заведенията (БАЗ)  Ричард Алибегов пред Bulgaria ON AIR.

Той разяснява, че на всички места в Европа икономическото възобновяване минава през зелените документ и.

" Възстановяването на стопанската система в Европа върви през зелените документ и, само че един път се оказва, че в Народното събрание може да се работи умерено и без документ , а там работят 800 души. Доста от дребния и междинен бизнес банкрутираха, а другите сме на ръба на оцеляването точно поради тези зелени документ и и поради общата " идея " на опазването на здравето, която лежи напълно на плещите на бизнес а ", сподели Алибегов.

Той подчертава върху обстоятелството, че те са упорствали да се вкара зелен документ и за държавната администрация, а се оказва, че те си " щъкат на всички места ". Алибегов е останал сюрпризиран, че зеленият документ въобще се е обсъждал в Народно събрание.

,,Останахме в неразбиране, че това изобщо е тематика за полемика в Народното събрание. Това е ново и не знаем какво ще предприемем, само че се надявам, че политиците ще вземат вярното решение ", съобщи ръководителят на БАЗ.

Според него бизнес а има потребност от помощ, тъй като цените порастват всеки ден.

" Вече чуваме още веднъж правосъдна промяна, промяна на основния прокурор, само че тук имаме един дребен и междинен бизнес , който е в колапс. Да, има помощ за два месеца по отношение на цената на тока, само че в този момент висим във въздуха за декември, януари и февруари. Тази неустановеност се отразява извънредно зле. Цените порастват всеки ден, от 1 януари не се знае какво ще се случи с цената на битовия ток. Проблемите в този момент са напълно другаде и на хората не им е до празници ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР