Ресторантьорите са си свършили работата, служителите им са ваксинирани, имат

...
Ресторантьорите са си свършили работата, служителите им са ваксинирани, имат
Коментари Харесай

Ваксинираните бармани и сервитьори остават на своя пост и след 22 часа

Ресторантьорите са си свършили работата, чиновниците им са имунизирани, имат зелен документ и ще останат да работят след 22 часа. Ако ще борим пандемията по този начин, с такива ограничаващи ограничения, ние не сме съгласи. Това съобщи Ричард Алибегов пред Българска национална телевизия.

По думите му макар че ресторантьорският отрасъл е най-ваксинираният отрасъл, той е най-ограничен от пандемия. Единственото, което те желаят е да работят - " спазили сме зелен документ и имунизация ". Ние сме сигурни в правото си и сме сигурни това, което изисква законът от нас, сподели Алибегов.

Ресторантьорите ще се опълчват на заповедта на здравното министерство, тъй като касае и лимитира единствено тях.

Припомняме, от през днешния ден влизат в действие нови ограничения и на територията на София област след повишението на разпространяването на ковид. В редица области на страната даже бяха въведени ограничавания още преди няколко дни, които включват и вечерен час за малолетни и деца.

От през днешния ден заведенията в София и региона би трябвало да вкарат ограничавания за претовареност до 50% и да затворят в 22 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР