Ресторантите за бързо хранене на McDonald's в Сибир, управлявани от

...
Ресторантите за бързо хранене на McDonald's в Сибир, управлявани от
Коментари Харесай

И все пак McDonalds ще работи в част от Русия

Ресторантите за бързо хранене на McDonald's в Сибир, ръководени от франчайзополучателя на GiD, не престават да работят както нормално. Цените са без смяна, оповестява GiD на страницата си в обществената мрежа VKontakte и в канала си Telegram.

Novokuznetsk GiD LLC ръководи 25 ресторанта на McDonald's в Новосибирск, Бердск, Томск, Кемерово, Новокузнецк, Барнаул и Красноярск. „ Всички заведения за хранене на McDonald's в Сибир работят както нормално... Цените ни останаха на същото равнище ", се споделя в известието.

Миналата седмица управлението на McDonald's съобщи, че " заради оперативни, механически и логистични усложнения " компанията краткотрайно стопира услугите в мрежовите предприятия в Русия от 14 март, защото " не може да подсигурява непрекъсната работа на главните зони, като поддържане на главния подбор в мрежовите предприятия и високи стандарти за качество, с които посетителите са привикнали. " По-рано, на 8 март, основният изпълнителен шеф Крис Кемпчински разгласи краткотрайното затваряне на заведения за хранене в Русия. Както той изясни, всички 62 000 чиновници на McDonald's в Русия ще запазят заплатите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР