Ресторантите, пъбовете и баровете в отново да обслужват клиенти на

...
Ресторантите, пъбовете и баровете в отново да обслужват клиенти на
Коментари Харесай

На ресторант в Ирландия - само със сертификат

Ресторантите, пъбовете и питейните заведения в още веднъж да обслужват клиенти на закрито, при изискване, че те показват документ за имунизация или преболедуван Коронавирус. Това взеха решение управляващите в страната, предава.

Само хората, които са изцяло имунизирани или са прекарали ковид през последните шест месеца, ще могат да се хранят или да употребяват питиета на закрито, като могат да взимат със себе си и децата си. За да създадат това, те ще би трябвало да показват цифровия документ за имунизация против COVID-19 на Европейския съюз или имунизационното си уверение от ирландската Служба за публично здраве, обявиха управляващите. Според държавните наставления службата ще продължи да следи хората, които могат да седят дружно на една маса да не са повече от шестима, а заведенията да затварят до 23,30 ч.
 Ще има ли единодушие сред Европейски Съюз и Русия за имунизациите и Коронавирус документите? Ще има ли единодушие сред Европейски Съюз и Русия за имунизациите и Коронавирус документите?
Представители на Европейския съюз са се обърнали към Министерството на здравеопазването в Русия с предложение да се обсъдят благоприятни условия...

Хотелиерският и ресторантьорският бранш на Ирландия претърпяха едни от най-тежките ограничавания в Европа, защото страната записва 5026 смъртни случая от COVID-19, макар трите локдауна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР