Ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари. Това

...
Ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари. Това
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари

Ресторантите и заведенията би трябвало да отворят на 4 февруари. Това сподели в Бургас зам.-председателят на Народно събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов. Той акцентира, че връщането на учениците от 5-и до 12-и клас в учебно заведение е доста по-рисково от отварянето на кафенетата и обектите за хранене.

В учебно заведение децата поддържат по-близки връзки, до момента в който в заведенията се съблюдава отдалеченост, сподели Валери Симеонов, представен от БНР.

" Няма по какъв начин да се трансферира болестта, в случай, че е спазена дистанцията сред масите и заведението е на 50%. Рискът е доста по-малък от една образователна стая. От тази позиция считам, че настояването на ресторантьорите са основателни. "

Относно нощните заведения и нощните клубове той съобщи, че напълно по различен метод стоят нещата с тях.

" Там изрично не би трябвало да се позволява отваряне. Обикновено там се използва в по-големи количества алкохол, падат задръжките, страховете. Младите хора поддържат връзка, танцуват, прегръщат се. Всичко това би способствало за бързото разпространяване на болестта. "

На идните парламентарни избори НФСБ още веднъж ще бъде в коалиция с Вътрешна македонска революционна организация, сподели Валери Симеонов. По думите му форматът на патриотична коалиция е сполучлив и може да бъде уголемен с присъединяване на още партии с патриотични стратегии.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР