Ресторанти, имоти и магазини оставя Алексей Петров след смъртта си!

...
Ресторанти, имоти и магазини оставя Алексей Петров след смъртта си!
Коментари Харесай

Какви имоти оставя Алексей Петров?

Ресторанти, парцели и магазини оставя Алексей Петров след гибелта си! Проверка на " с " демонстрира, че убитият осигурителен необут приживе има имущество в апетитни региони на София. Част от парцелите са в кв. " Кръстова вада ", на бул. " Черни връх " и в жк " Младост ".

Най-известен е частният квартал, издигнат от Алексей Петров на софийската уличка " Арарат ". Освен тузарски къщи там са построени още частно учебно заведение и ресторант, който в този момент носи името " Делвите ".

Улицата се прочува с това, че е запречена с преграда и защитавана от телохранител. Дори тогавашният основен проектант на столицата Петър Диков изяснява, че е законно притежателят да охранява парцела си с преграда, защото земята е частна.
 Бившата барета построява цялостен квартал и затваря частната улица с преграда Бившата барета построява цялостен квартал и затваря частната улица с преграда. Снимка: България през днешния ден
Теренът от към 35 декара до 2000 година е взаимна благосъстоятелност на Алексей Петров и брачната половинка му Мариана и на Валентин Шотев и половинката му Гергана. Покрай този парцел Валентин Шотев се трансформира в един от основните очевидци по делото " Октопод ", в което Алексей Петров е главният обвиняем, а след това - оневинен.

В правосъдната зала Шотев споделя, че се срещнал с Петров през 1987 година, когато бил първи комсомолски секретар в Министерство на вътрешните работи, защото тогавашната барета го потърсил, с цел да му се оплаче, че " старите кучета в системата " не му дават късмет да се развива като каратист. След това двамата решили да основат карате клуб " Атлас ", който след това станал част от Семеен кодекс " Левски-Спартак ".

През 1994 година двамата съдружници подписали контракт с " Левски-Спартак ", с цел да влагат в някогашната учебно-възстановителна база на Министерство на вътрешните работи на столичния бул. " Черни връх " 107 в местността Кръстова вада, стопанисвана по това време от " синия " клуб. В имота с величина близо 30 дка бил издигнат известният ресторант " Златният телец ", както и административна постройка, в която двамата имали взаимен офис.

В един миг Шотев се оплаква, че Петров желал от него да освободи своята част от парцела. Твърди, че са последвали закани, импортирана е и тъжба до Софийската районна прокуратура. В резултат проверяващите образуват дело против Шотев за набеждаване, по което по-късно той е оневинен. След абсурда, през 2016-2018 година Шотеви и Петрови си трансферират благосъстоятелност и уреждат връзки.

През 2019 година Алексей Петров и жена му Мариана подаряват терен от над 3 дка в " Кръстова вада " на дъщерята на някогашната барета - Диляна. Тя е родена от втората значима жена в живота на Алексей Петров - Ива Павлова, която и до момента върти част от бизнеса на екссъветника в ДАНС. Петров има и дъщеря Иглика от формалната си половинка, само че тя живее в чужбина. Както вестникът писа, точно двете дами и двете дъщери се чака да поделят активите на разстреляния необут.

През 2018 година Петров купува два прилежащи жилището в блок на бул. " Черни връх ", сочи инспекция в Имотния указател. В региона той става горделив притежател на двуетажна административна постройка. В кв. " Малинова котловина " има апартамент от 120 квадрата с мазе.

 В блок на бул. В блок на бул. " Черни връх " има жилища някогашната барета Снимка: Гугъл maps

Някогашната барета не пропуща да се подреди с парцели в един от най-бързоразвиващите се квартали на столицата " Младост ". Той се снабдява с имот от 1 декар на бул. " Александър Малинов ", а също и магазин на третия етаж в постройка на основния бул. в квартала.

В " Младост 2 " Алексей Петров има мезонет, включващ няколко жилището, с огромна тераса. В източния квартал босът взема решение да развива и ресторантьорски бизнес. На името му са записани 259 кв. м.. ресторант в " Младост 2 ". Освен това той движи и различен ресторант - " Златният телец ", от 388 квадрата в " Кръстова вада ".

Предполага се, че активите занапред ще се разпределят сред наследничките. Макар и с публична брачна половинка и държанка, от които има дъщери, Алексей Петров е гръмнат, до момента в който е с нова тръпка. Килърът на Витоша ги пресреща с тенис треньорката Мирослава Михайлова. Жената оцелява от патроните и съумява да даде насоки за наемника.

Съседи

В дребния частен парадайс, построен от Алексей Петров на ул. " Арарат ", през годините съжителстват известни имена като Антон Петров-Хамстера, Филко Славов - някогашен началник на отряда на баретите, Никола Филчев - някогашен основен прокурор, Борислав Борисов, ректор на УНСС и консултант на българския президент. Те живеят в къщи от по над 250 квадрата. Съседи са им и други някогашни барети, които населяват първокласен блок.

Къщите на Никола Филчев и Алексей Петров са прилежащи. Другият комшия на Алексей е Филко Славов. Идилично общуване сред гангстери и висши държавни чиновници, разясняват наблюдаващи.

Още няма обвинен

Засега няма обвинен за убийството на Алексей Петров, сподели пред публицисти през вчерашния ден министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Той добави, че сега не се работи по версията за политическа диря в това ликвидиране, само че акцентира, че всички версии се ревизират и тази не е изключена. Има доста условия, които всекидневно излизат и ние ревизираме, увери министърът. Никога не съм виждал този човек, отговори той на въпрос познавал ли е някогашната барета.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР