Ресторантът за бързо хранене на известния режисьор Людмил Иларионов -

...
Ресторантът за бързо хранене на известния режисьор Людмил Иларионов -
Коментари Харесай

Жалко: Приказното барче на Люси Иларионов става магазин

Ресторантът за бързо хранене на известния режисьор Людмил Иларионов - Люси става магазин след банкрута, написа „ Галерия “.

От приказното барче обзаведено в известния жанр Дисни, няма и диря. Декорът, на стойност 20 000 лева, е изцяло опустошен. Арт стените с червени акценти, вградени коли и анимационни герои са трансформирани в изчистени бели загради, а мебелите направени по поръчка в неповторим тип и размери - разпродадени. Същата е ориста на професионалните кухненски уреди, както и цялостни инвентар.

Помещението намиращо се в центъра на град Елин Пелин, родният град на Ани ,  ще бъде ремонтирано от локални хора, с готовност за нов бизнес. За разлика от Люси те ще имат шанса да разработят концепцията си, както главен фактор посочат основното място - наоколо до центъра. За страдание Люси Иларионов освен ме осъществя концепцията си, а претърпя големи загуби, защото отвори вратите на заведението си ден преди оповестяването изключително състояние поради първите случаи на ковид в страната през 2020 година.

С Ани направиха втори опит само че без триумф . Тя продаваше понички, а той пици, с една единствена цел да изкара пари и да възстановят най-малко част от вкараните в плана пари. В рамките на няколко седмици режисьорът даже работеше като снабдител, само че по този начин или другояче нещата им не се получиха.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР