Ресторантът на българската верига Happy на Piccadilly Circus беше обявен

...
Ресторантът на българската верига Happy на Piccadilly Circus беше обявен
Коментари Харесай

Признание: Обявиха български Happy за най-добър ресторант в Лондон

Ресторантът на българската верига Happy на Piccadilly Circus беше разгласен за най-хубавия ресторант в Лондон и за мястото с най-хубаво обслужване (Best Hospitality Team).

Наградата им бе връчена на четвъртото годишно издание на Британските ресторантьорски награди в Падингтън.

Механизмът, по който се избират спечелилите в обособените категории е следният: номинациите за премиите за 2022 година биват гласувани от читателите на списание Chelsea Monthly – номер 1 Luxury & Lifestyle издание за Лодон, The National Post (издание с сходно име има единствено в Канада), Brand Weekly (сайт, чиято идея е да свърза марки с клиенти) и членове на World Restaurant Awards Guide.
След това тези номинации се подлагат на гласоподаване от страна на потрeбители.
Концепцията на Happy в Лондон е позната в България от години, първият ресторант на веригата бе учреден незабавно след измененията във Варна.

В обява за премиите Evening Standart го разказва като “непринуденото място за хранене, което предлага прелестно интернационално меню, вариращо от бургери и паста до риба и пържени картофи ”.

Изданието разяснява още, че ресторантът на Happy е изпреварварил мощна конкуренцията като Fallow, Le Gavroche, BiBi и Roti King.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР