Ресторант Лева е най-новият партньор на лидера за Враца в

...
Ресторант Лева е най-новият партньор на лидера за Враца в
Коментари Харесай

Кулинарни шедьоври на клик разстояние! Ресторант Лева е най-новият партньор на FoodboX

Ресторант „ Лева ” е най-новият сътрудник на водача за Враца в доставката на храна за дома и офиса , научи организация BulNews. 
Заведението е част от едноименния хотел и е притегателно място както за туристите, по този начин и за жителите на града. Изисканото меню е основано със особено отношение към храната и предлага обичайни, само че и реформаторски предписания. Шеф готвачите самоуверено и хармонично съчетават разнообразни усети от българската и интернационалната кухня. 
В менюто можете да намерите разнородни салати с постоянно свежи артикули. Ресторантът предлага богато многообразие от предястия, а главните оферти са същинска приятност за сетивата. Пиците на пещ пък могат да изкушат всеки, а за феновете на морски блага също има богат избор. 
Ресторант „ Лева “ работи всеки ден. Ако нямате опция да ги посетите на място, постоянно можете да се доверите на . Куриерите на компанията ще доставят кулинарните им шедьоври до вратата на вашия дом или офис – още топли и с гаранция за усет и качество.
Не се колебайте, изберете и ресторант „ Лева “!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР