Ресторант “il Monte кани пловдивчани на едно изключително кулинарно преживяване

...
Ресторант “il Monte кани пловдивчани на едно изключително кулинарно преживяване
Коментари Харесай

Известен шеф готвач гостува в италиански ресторант в Пловдив

Ресторант “il Monte ” кани пловдивчани на едно извънредно кулинарно прекарване с посетител готвач началник Илиян Кустев . Изисканият италиански ресторант се намира в хотел  DoubleTree by Hilton Plovdiv Center , а вечерята ще се състои на 30 януари от 19:30 часа.
Прочетете още
Шеф Кустев ще подготви особено за пловдивчани кулинарно прелъщение Амюз Буш от картоф с базил, чили и скаморца. Свежа салата, необикновено предястие и кулинарен шедьовър за главно ще провокират същински гуляй за сетивата ви.

Ще се насладите и на неудържим десерт с бисквитена топка, маскарпоне, мисо и шоколад. Вечерята е единствено с предварителни резервации, а местата към този момент са лимитирани.



Междувременно от 15 до 21 януари в ресторант “il Monte ” ще се организира Pizza Week . Ще можете да се насладите на усета на две неустоими пици, възползвайки се от супер отстъпка.

При поръчка на две пици, получавате 50% понижение от цената на пицата с по-ниска стойност. Насладете се на многообразие от усети, прясно приготвени по ваш избор - и това на преференциална цена.



Ресторант  “il Monte ” в хотел  DoubleTree by Hilton Plovdiv Center предлага превъзходна италианска кухня, неустоими антипасти, приготвени с напълно италиански артикули, уютна и съвременна конюнктура и обслужване от висок клас.

Пиците се подготвят в специфична двуетажна фурна, разрастваща висока температура, тъй че да можете да се опитате най-хрупкавите и тънки пици в града под тепетата. Специалните брашна, занаятчийските сирена, саламите от говеждо месо и зехтина са доставени непосредствено от Италия.

Направете предварителна резервация още в този момент на телефонен номер: 088 368 84 05

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР