Респектиращите 2,9 милиона евро ще влязат в касата на ЦСКА

...
Респектиращите 2,9 милиона евро ще влязат в касата на ЦСКА
Коментари Харесай

ЦСКА прибира 2,9 милиона евро за Мауридес

Респектиращите 2,9 милиона евро ще влязат в касата на ЦСКА от продажбата на бразилския нападател Мауридес. Футболистът към този момент е състезател на китайския Чангчун Ятай, който се бори за промоция в елита на азиатската страна.
 ЦСКА: Жертва сме, има вендета против Любо Пенев
Официалният уебсайт на клуба от Борисовата градина разгласи прехвърлянето, без да показва сумата, за която футболистът е продаден.

Сайтът " transfermarkt.com " обаче я извади на ярко. Това е втора огромна договорка, която ЦСКА осъществя на китайския пазар. Преди Мауридес за 3,4 милиона евро беше продаден сънародникът му Фернандо Каранга.

През зимата Мауридес беше пред трансфер в австрийския Рапид Виена против 1,3 милиона евро, само че договорката пропадна в последния миг. В последна сметка бразилецът донесе двойно повече пари на ЦСКА.

Нападателят дебаркира на стадион " Българска войска " през лятото на 2018г., откакто бе закупен от португалския Беленензеш.

Той бързо се трансформира във водещ голмайстор на тима, като общият му баланс с алената фланелка е 13 гола в 27 публични мача. Четири от попаденията бяха осъществени в евротурнирите против Адмира Вакер и Копенхаген.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР