Респ. Майк Колинс, R-Ga., въвежда законодателство, което изисква от ICE

...
Респ. Майк Колинс, R-Ga., въвежда законодателство, което изисква от ICE
Коментари Харесай

Конгресменът от Републиканската партия въвежда „Закона на Лейкън Райли“, за да изисква от ICE да задържа мигранти, арестувани за кражба

Респ. Майк Колинс, R-Ga., вкарва законодателство, което изисква от ICE да задържа нелегални имигранти, които са упрекнати в локална кражба или кражба с щурм, откакто мигрант, упрекнат в такива закононарушения, беше освободен и по-късно упрекнат в убийството на американски студент.

Законът на Лейкън Райли е кръстен на 22-годишната Лейкън Хоуп Райли, студентка по здравна сестра в колежа, която неотдавна беше убита в кампуса на университета в Джорджия.

Хосе Антонио Ибара, незаконният преселник от Венецуела, упрекнат в бруталното ликвидиране, е бил задържан няколко пъти преди убийството, само че не е бил арестуван от ICE.

Преди да бъде упрекнат в тежко ликвидиране, Ибара беше задържан за шофиране в нетрезво положение и шофиране без брошура, написа в прессъобщение прокуратурата на Средния окръг на Джорджия, цитирайки клетвена декларация и наказателна тъжба против мигранта.

Според полицията той също беше упрекнат в кражба от магазин през октомври 2023 година Новият законопроект на К...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР