Респ. Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) смая депутатите в Камарата на

...
Респ. Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) смая депутатите в Камарата на
Коментари Харесай

Марджъри Тейлър Грийн подава предложение за напускане на председателя на Камарата на представителите Майк Джонсън

Респ. Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) смая депутатите в Камарата на представителите в петъчното гласоподаване, като подаде предложение за овакантяване на ръководителя Майк Джонсън (R-La.), сподели източник пред The ​​Post.

Грийн предприе този ход, до момента в който Камарата на представителите се готви да одобри законопроект за частични държавни разноски, с цел да предотврати идното среднощно затваряне - и по-малко от пет месеца откакто републиканците в Камарата смъкнаха ръководителя Кевин Маккарти (R-Калифорния) за приемане на по-ранна федерална мярка за финансиране.

Друг източник сподели на The Post, че Грийн ще би трябвало да разгласи предлагането си на един от микрофоните на залата и е евентуално да бъде отстранена от него преди този момент.

Твърдолинейните републиканци в Камарата на представителите избухнаха против Джонсън за това, че отхвърли законопроекта от 1012 страници в ранните часове на четвъртък сутринта - по-малко от 48 часа преди частичното затваряне на държавното управление на 22 март - само че се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР