Респ. Лорън Бьобърт (R-Colo.) получи временна ограничителна заповед срещу бившия

...
Респ. Лорън Бьобърт (R-Colo.) получи временна ограничителна заповед срещу бившия
Коментари Харесай

Конгресменът Лорън Боберт получи ограничителна заповед срещу бивш съпруг в Колорадо

Респ. Лорън Бьобърт (R-Colo.) получи краткотрайна ограничаваща заповед против някогашния си брачен партньор в понеделник, откакто твърди, че някогашният й брачен партньор е заплашил да нарани нея и себе си.

Джейсън Бьобърт е „ отправял голям брой самоубийствени закани и закани да ме нарани през последните 14 месеца “, твърди конгресменката в петък в тъжба в съда на окръг Гарфийлд, съгласно Denver Post.

Освен това, представителят на третия регион на Centennial State твърди, че някогашният й я е уведомил посредством текстово известие, че е влезнал в дома й в Стилт, Колорадо, в петък сутринта без позволение, с цел да извади персоналните й движимости и да ги унищожи, заяви изданието.

Джейсън Бобърт сподели пред Асошиейтед прес, че е влезнал в дома, с цел да го почисти в подготовка за идването на „ нейната баба “.

Заповедта на съдията може да стане непрекъсната на чуване по-късно тази седмица и включва отбрана на трите малолетни деца на двойката. Двамата имат и четвърти възрастен наследник дружно и един внук.

Джейсъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР