Респ. Lauren Boebert (R-Colo.) обяви в сряда, че повече няма

...
Респ. Lauren Boebert (R-Colo.) обяви в сряда, че повече няма
Коментари Харесай

Конгресменът Лорън Бьобърт се отказва от надпреварата за текущо място в Конгреса, ще търси офис в по-благоприятен за Републиканската партия район 

Респ. Lauren Boebert (R-Colo.) разгласи в сряда, че повече няма да се бори за настоящето си място в Конгреса, представлявайки 3-ти окръг на Колорадо, и вместо това ще се кандидатира за поста в по-благоприятния за републиканците 4-ти окръг.

„ Ще направя всичко по силите си, с цел да показва добре 3-ти окръг до края на този мандат, до момента в който работя, с цел да печеля доверието на всеобщите консервативни гласоподаватели в 4-ти окръг, с цел да ги съставлявам през 2025 година “, Боберт, 37, сподели в обява във Фейсбук, обявявайки решението си.

„ Това е верният ход за мен персонално и това е вярното решение за тези, които поддържат нашето консервативно придвижване “, добави републиканският законодател.

Бьобърт беше избрана отново с малко за втори мандат в 3-ти регион предходната година, като завоюва конкуренцията си против демократа Адам Фриш единствено с 546 гласа.

Фриш е набрал повече от три пъти повече средства от Боберт през последните три месеца.

3-ти окръг клони с 9 процентни пу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР