Респ. Кейти Портър, Калифорния, каза в понеделник, че смъртта на

...
Респ. Кейти Портър, Калифорния, каза в понеделник, че смъртта на
Коментари Харесай

Представителят Кейти Портър казва, че убийството на студент от Джорджия от нелегален имигрант „не трябва да оформя“ имиграционната политика

Респ. Кейти Портър, Калифорния, сподели в понеделник, че гибелта на Лейкън Райли, студентка по здравна сестра в Джорджия, за която се твърди, че е убита от незаконен преселник, не би трябвало да оформя имиграционната политика.

Хосе Антония Ибара беше задържан и упрекнат в злонамерено ликвидиране и голям брой други обвинявания в убийството на Райли. Заподозреният не е жител на Съединени американски щати и имиграционните и митнически служби (ICE) в неделя потвърдиха, че венецуелският жител е влезнал нелегално в Съединени американски щати през 2022 година и преди този момент е бил задържан в Ню Йорк през септември 2023 г. 

Портър, претендент за Сенат на Съединени американски щати, беше запитана от водещата на CNN Ерин Бърнет дали споделя възмущението на някогашния президент Тръмп от гибелта на Райли. Тръмп разкритикува граничната политика на президента Байдън и сподели, че „ нашествието “ на южната граница „ унищожава страната ни и убива нашите жители “.

„ Мисля, че когато се случи ужасна покруса като тази, мисля, че всеки пъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР