Член на House Freedom Caucus удря Марджъри Тейлър Грийн за това, че „преподава CrossFit“, докато той преподава „конституционни принципи“

...
Респ. Кен Бък се присмя на представителя Марджъри Тейлър Грийн,
Коментари Харесай

Респ. Кен Бък се присмя на представителя Марджъри Тейлър Грийн, тъй като има по-малко разбиране за Конституцията от него.

Той каза, че тя е „научила съвсем различен набор от ценности“ от него, когато „преподава CrossFit“.< /p>

Двамата са в спор относно импийчмънта на Байдън и неговия вот за удостоверяване на изборите през 2020 г.

Респ. Кен Бък от Колорадо предположи в четвъртък, че конгресменът Марджъри Тейлър Грийн от Джорджия има лоша представа за конституцията, което ескалира продължаващата вражда между двамата републикански законодатели.

Това започна по-рано тази седмица, когато Грийн написа дълга нишка от туитове, критикуващи Бък, че не проявява достатъчно съчувствие към осъдените на свобода бунтовници на 6 януари.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Грийн също удари Бък за гласуване за сертифициране изборите през 2020 г., заявявайки, че това означава, че той „не подкрепя“ бившия президент Доналд Тръмп.

Тя също така го критикува, че каза, че „не вижда причина да започне разследване за импийчмънт“ на президента Джо Байдън.

Това съдържание не е достъпно поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Попитан за коментарите на Грийн в местно радио предаване, той подигравателно спомена миналото й като собственик на CrossFit фитнес зала, докато се позовава на собственото си минало като инструктор в Юридическия факултет на Университета на Денвър.

„Когато преподавах в юридическия факултет, научих и преподавах определени конституционни принципи“, каза Бък. „Когато Марджъри Тейлър Грийн преподаваше CrossFit, тя научи съвсем различен набор от ценности.“

„Конституцията казва, че Конгресът трябва да преброи гласовете. Не казва, че Конгресът може да отмени изборен резултат“, той продължи. „В нейния клас по кросфит може би не са покрили това.“

„Когато има хора, които се грижат повече за акаунтите си в социалните медии, отколкото за Конституцията, имаме истински проблем в Конгрес“, заключи той.

Това съдържание не е налично поради вашите предпочитания за поверителност. Актуализирайте настройките си тук, за да го видите.

Бък, дългогодишен член на Групата на свободата на Камарата, не е умерен – той е сред най-консервативните законодатели в Конгреса.

И Грийн беше изхвърлена от групата по-рано това лято, след тлеещи разногласия с други членове.

„Тя последователно атакува други членове на групата на свободата през безотговорен начин и в резултат на това тя беше изхвърлена от фракцията на свободата“, каза тогава Бък. „Тя не трябва да е член.“

Офисът на Грийн не отговори веднага на искането на Insider за коментар.

 

Прочетете оригиналната статия в Business Insider< /p> Вижте коментарите

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР