Респ. Илхан Омар, д-р Минесота, каза, че тя лично е

...
Респ. Илхан Омар, д-р Минесота, каза, че тя лично е
Коментари Харесай

Илхан Омар лично предупреди Байдън, че преизбирането му ще има проблеми, ако пренебрегне „с разбитите сърца“ млади мюсюлмански избиратели

Респ. Илхан Омар, доктор Минесота, сподели, че тя персонално е предизвестила президента Байдън за напъните му за преизбиране и смисъла на мюсюлманските и младите гласоподаватели, които се усещат „ с разрушено сърце “ от войната Израел-Хамас.

Водещата на CBS Минесота Есме Мърфи попита члена на крайнолевия „ Отряд “ за придвижване „ Изоставяне на Байдън “ и я попита дали би подкрепила президента през 2024 г. 

„ Наскоро имах диалог с президента “, отговори тя. „ Мюсюлманите бяха доста значими за избирането му, те се активизираха във всички основни щати. Младите хора изиграха огромна роля за избирането му. И това, което му подсетих, е, че би трябвало да се вслуша в тези гласове. Хората са с разрушени сърца. Беше в действителност мъчно да водим диалози за политика и политика. Хората просто желаят изображенията на телата на дребни деца, които се натрупат, да свършат и желаят нашата поддръжка за това да постави край. "

Омар беше доста сериозен към позицията на президента в конфлик...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР