Респ. Илхан Омар, D-Minn. побърза да покаже подкрепата си за

...
Респ. Илхан Омар, D-Minn. побърза да покаже подкрепата си за
Коментари Харесай

Илхан Омар казва „разбира се“, че ще гласува за Байдън, след като го предупреди за загубата на мюсюлмански гласове заради Израел

Респ. Илхан Омар, D-Minn. побърза да покаже поддръжката си за идните избори, макар откровената й рецензия за поддръжката на неговата администрация за Израел във войната му против Хамас.

Крайнолевият демократ беше запитан по CNN във вторник в случай че Байдън би получил нейния глас, в случай че изборите се проведат този ден, откакто не го поддържа на първичните избори на демократите в Минесота.

„ …Вие не гласувахте за президента Байдън или за самостоятелен на първичните избори в Минесота. гласуването беше огромна част от първичните избори в родния ви щат “, сподели водещата на CNN Аби Филип, споменавайки десетки хиляди гласоподаватели, протестиращи против Байдън в Супер вторник.

„ Чудя се, в случай че изборите бяха през днешния ден, щяха ли гласувате ли за Джо Байдън? Можете ли да потвърдите, че той ще има вашия глас през днешния ден? " попита тя Омар.

„ Разбира се, демокрацията е на карта “, сподели Омар. Байдън и някогашният президент Тръмп към този момент са хипотетичните номинирани и от двет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР