Респ. Гарет Грейвс от Луизиана наскоро каза пред Politico, че

...
Респ. Гарет Грейвс от Луизиана наскоро каза пред Politico, че
Коментари Харесай

Конгресмен от Републиканската партия, който по-рано тази година обмисляше да се кандидатира за щатски пост, казва, че Конгресът се е превърнал в „детинско“ място, което не привлича „каймака на културата“

Респ. Гарет Грейвс от Луизиана неотдавна сподели пред Politico, че Конгресът се е трансформирал в „ детско “ място.

„ Искам да кажа, че това не е място, където притегляте каймака на реколтата “, сподели той пред изданието. < /p>

През октомври Камарата измести Кевин Маккарти като представител, акт, който продължава да отеква и до през днешния ден.

Разделеното държавно управление не е най-лесното нещо за доста членове на Конгреса, защото законодателната тапите, които настъпват, постоянно карат законодателите да се съмняват в тяхната успеваемост като определени длъжностни лица.

Някои депутати се реалокират в своите идеологически ъгли, надявайки се, че съответната им политическа партия може да завоюва Белия дом и двете камари на Конгреса на идващите избори, до момента в който други процъфтяват във времена на разграничено държавно управление, употребявайки опцията да търсят двупартиен консенсус.

Но 2023 година беше сложна година за Капитолийския рид като цяло, защото Камарата на представителите, ръководена от републиканците, беше разтърсена от невиждани рецесии в водачеството и възможното премахване на конгресмен Кевин Маккарти от Калифорния като представител, до момента в който законодателите непрестанно се сблъскват по законопроекти за краткосрочни разноски, които съвсем доведоха до прекъсване на работата на държавното управление.

И с възходящ брой депутати, които се отдръпват преди изборите през 2024 година, представителят на Републиканската партия Гарет Грейвс от Луизиана сподели пред Politico, че Конгресът в сегашния миг отразява повече незрелостта, в сравнение с сериозността, която нормално се изисква от членовете.

„ Това място, тъкмо в този момент, мисля детинско е ", сподели Грейвс. „ Искам да кажа, че това не е място, където притегляте каймака на реколтата. “

Грейвс, който съставлява южен централен окръг на Луизиана от 2015 година, обмисля да се кандидатира за губернатор тази година, само че се отхвърли на надпреварата. (Главният прокурор на Луизиана Джеф Ландри, някогашен конгресмен, беше определен за губернатор предишния месец.)

Докато Грейвс в последна сметка избра да се откаже от кандидатурата за губернатор, други напущат Камарата, с цел да се кандидатират за по-висок пост или просто да пенсионират се по лично предпочитание. Досега 26 депутати (17 демократи и 9 републиканци) са подготвени да изоставен камарата след изборите през 2024 година

Но Републиканската партия тази година беше изключително наранена от яд измежду крайнодесните консерватори. С тънкото болшинство на Републиканската партия от 221-213, консерваторите имаха извънредно огромно въздействие върху законодателния дневен ред от началото на годината.

Републиканците се бореха да изберат Маккарти за председателския пост, защото това лиши 15 кръга с цел да го прекараш. И даже с Маккарти като представител, той в никакъв случай не завоюва доверието измежду основен блок от консерватори, което в последна сметка докара до рухването му.

Представител. Майк Джонсън от Луизиана беше определен за ръководител предишния месец след продължителна борба за водачество, само че напрежението остава, както се вижда от последния законопроект за краткотрайни разноски, против който се опълчиха 93 членове на републиканската конференция в Камарата на представителите. (Законопроектът беше признат с огромно болшинство при гласоподаване от две партии 336-95.)

Камарата също беше оживена от поредност от високопоставени гласувания и произшествия, в това число порицанието на Демократическата република Рашида Тлайб от Мичиган за нейните забележки по отношение на войната Израел-Хамас, обвиняванията от страна на представителя на Републиканската партия Тим Бърчет от Тенеси, че е бил бутнат от Маккарти, и продължаващата драма към представителя на Републиканската партия Джордж Сантос от Ню Йорк, който в неотдавна оповестен отчет на Комитета по нравственос получи изострен обзор на държанието му.

Прочетете истинската публикация в Business Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР