Респ. Дийн Филипс от Минесота реши да предизвика президента Байдън

...
Респ. Дийн Филипс от Минесота реши да предизвика президента Байдън
Коментари Харесай

Конгресменът Дийн Филипс ще предизвика Байдън в надпреварата за президент на Демократическата партия: „Това са избори за бъдещето“

Респ. Дийн Филипс от Минесота реши да провокира президента Байдън за номинацията за президент на Демократическата партия и ще започва акцията си за 2024 година в петък в Ню Хемпшир, където ще подаде заявление за първично гласоподаване в щата.

„ Аз съм. Трябва “, сподели Филипс на основния сътрудник на CBS News за изборите и акцията Робърт Коста в извънредно изявление за „ CBS Mornings “, което ще бъде излъчено в петък, когато го попитаха дали влиза късно в конкуренцията за демократите.

< p> В изявлението Филипс, на 54 години, сподели, че се възхищава на господин Байдън, на 80, само че има вяра, че е време ново потомство демократи да управлява партията, изключително с някогашния президент Доналд Тръмп, който е подготвен да бъде евентуално републиканският претендент за президент.

няма да се появи на първичните избори в щата, като се базира на насоките на партията.

господин Байдън „ е задължен като претендент на Демократическата партия за президент да съблюдава Правилата за асортимент на делегати за Националната спогодба на Демократическата партия за 2024 година “, въведени по-рано тази година, се споделя в писмото.

Според главния календар, препоръчан за първи път от Г-н Байдън, Южна Каролина ще бъде първият щат, който ще организира първоначални избори, които награждават делегатите за Националната спогодба на Демократическата партия в Чикаго идната година.

Ню Хемпшир беше преместен по-назад в календара на партията, само че щатският закон изисква Ню Хемпшир да бъде хазаин на първите първоначални избори в страната. Щатските демократи не съумяха да убедят щатските законодатели да анулират статута на Granite State, само че също по този начин не се пробваха доста, така като не бяха съгласни с решението на DNC. Всеки, който се кандидатира на първичните избори на Демократическата партия в щата, няма да получи делегати от Ню Хемпшир от DNC.

Интервюто на Коста с Филипс ще бъде излъчено в петък, 27 октомври, в „ CBS Mornings “ и ще бъде показано във всички новинарски платформи на CBS.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР