Респ. Деби Дингъл, D-Mich., предупреди колеги служители на Демократическата партия

...
Респ. Деби Дингъл, D-Mich., предупреди колеги служители на Демократическата партия
Коментари Харесай

Конгресменът Дингъл предупреждава, че Байдън губи подкрепа в Мичиган: „Трябва да свършим по-добра работа“

Респ. Деби Дингъл, D-Mich., предизвести сътрудници чиновници на Демократическата партия тази седмица, че вероятностите за преизбиране на президента Байдън се изплъзват в щата Мичиган, като сподели на CNN, че не е сюрпризирана от социологическите изследвания, показващи непопулярността на Байдън измежду гласоподавателите на Демократическата партия в щата.

Депутатът сподели на Каси Хънт от CNN във вторник, че се е свързала с вицепрезидента Камала Харис по отношение на неотложната нужда от подсилване на поддръжката в синия щат и означи, че членовете на партията „ би трябвало да създадат по-добра работа да приказваме за това какво е направено за спасяването на стопанската система. "

Хънт стартира тематиката, като повдигна скорошни социологически изследвания, които предвещават неприятно преизбирането на Байдън. „ Но, знаете ли, нови социологически изследвания – получихме ново социологическо изследване от родния ви щат Мичиган, което демонстрира, че знаете, че 1 от 4 демократи не утвърждават президент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР