Resident Evil Village излезе в края на миналата седмица и

...
Resident Evil Village излезе в края на миналата седмица и
Коментари Харесай

Resident Evil Village с огромен успех в Steam

Resident Evil Village излезе в края на предходната седмица и както и се очакваше, бързо стартира да чупи върхове. Новата игра на Capcom от вселената на известните серии се явява импровизирано продължение на RE4, внасяйки някои нови детайли в поредицата, като върколаци, вампири и източноевропейски претекстове. Описвана от основателите си като най-страшната игра в сериите, концепцията за Village поражда още когато е в ход работата по RE7: Biohazard и предлага застрашителен свят, качествена история и несъмнено големият върколак и стопанин на имението, лейди Димитреску.

Освен извънредно позитивните ревюта, Resident Evil Village е най-хубавия старт за игра от света на сериите, като единствено за първите 24 часа в Steam са регистрирани 101 726 по едно и също време играещи. Предишният връх за най-вече по едно и също време играещи за заглавие от поредицата беше Resident Evil Remake със 74 277 регистрирани консуматори в Steam, следвана от Resident Evil 3 Remake (60 293).

Що се отнася до големия върколак във Village, лейди Димитреску, то през предходната седмица се появи забавен мод за Resident Evil 3 Remake, в който тя заменя в играта Джил Валънтайн. Изпълнението на моддъра Raq е впечатляващо, като са изменени освен външния тип на Валънтайн, само че и физиката на облеклото ѝ и изражението на лицето. За да разгледате по какъв начин наподобява Валънтайн като лейди Димитреску ще би трябвало да свалите модда и просто с влачене, вкарате досието му в Games/Mods/RE3R с FluffyQuack’s Mod Manager.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР