„Resident Evil 4“ е считана за една от най-добрите игри

...
„Resident Evil 4“ е считана за една от най-добрите игри
Коментари Харесай

Resident Evil 4 излиза за VR точно навреме за Хелоуин

„ Resident Evil 4 “ е считана за една от най-хубавите игри на всички времена и е може да се играе на повече конзоли от съвсем всяка друга игра. Сега от японската компания Capcom са подготвени да дават опцията революционната игра на ужасите да се играе и във „ VR “. Това ще се случи на 21 октомври тази година.

„ Resident Evil 4 “ дебютира за първи път на „ GameCube “ през 2005 година. В играта на Capcom, които си партнираха с Oculus Studios и Armature Studio, става дума за пътуването на Леон, който има задача да избави дъщерята на президента от фетиш в Европа. А в този момент играта ще може да бъде допустима за приложимост и във „ VR “ за първи път.

От Oculus излязоха със известие по отношение на тази нова функционалност:

„ Стоейки прави или седнали, играчите ще се насладят на доста удобни благоприятни условия. Поддръжката както за телепортация, по този начин и за придвижване в стаята значи, че можете да изследвате света на играта по ваш личен метод. Все още ще се движите благодарение на аналоговия стик, само че Armature е добавил цяла платформа от горната страна на тялото на героя на Леон, с цел да комбинира интерактивните му придвижвания с две ръце, реализирана с контролерите Touch. Оръжията и предметите са модифицирани като физически обекти, тъй че можете да ги вземете и да взаимодействате с тях. И най-после, вместо да навигирате в менюто, с цел да сменяте оръжия, можете да ги грабнете непосредствено от тялото си “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР