Решителността и силата на украинския народ продължават да вдъхновяват, докато

...
Решителността и силата на украинския народ продължават да вдъхновяват, докато
Коментари Харесай

Чарлз III: Украйна вдъхновява свободния свят

Решителността и силата на украинския народ не престават да въодушевяват , до момента в който непровокираното нахлуване против земята, живота и поминъка му навлиза в третата си трагична година.

По мотив втората годишнина от пълномащабното навлизане на Русия в Украйна кралят на Обединеното кралство Чарлз III съобщи това в обръщението си, чийто текст беше оповестен на формалната страница на кралското семейство в Instagram.

Според монарха, макар големите компликации и болежка, породени на украинците, те не престават да " показват героизма, с който светът толкоз тясно ги свързва , същинската си героизъм макар неописуемата експанзия ".

" Усетих това персонално в многочислените срещи, които имах с украинците от началото на войната, от президента Зеленски и госпожа Зеленска до новобранците, които се образоват тук, в Обединеното кралство ", припомни крал Чарлз III.
 Идват късно и носят малко. Приятелите на Украйна
Идват късно и носят малко. Приятелите на Украйна

Властите в Киев са изправени пред сложен проблем от материално, психическо и кадрово изражение

Той също по този начин акцентира, че към момента е доста обнадежден от обстоятелството, че Обединеното кралство и съдружниците му остават " в челните редици на интернационалните старания за поддръжка на Украйна в този миг на толкоз огромно страдалчество и потребност ".

" Сърцето ми е с всички жертви , когато си припомням за тях в мислите и молитвите си ", акцентира монархът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР