Решили - върнали се. Това каза лидерът на НФСБ Валери

...
Решили - върнали се. Това каза лидерът на НФСБ Валери
Коментари Харесай

Симеонов очаква БСП да забатачи работата на парламента, защити Горанов

Решили - върнали се. Това сподели водачът на НФСБ Валери Симеонов пред публицисти по отношение на наличието на Българска социалистическа партия в пленарна зала, съобщи " Фокус ".
" Естествено, че работата ще се забатачи в този момент, тъй като ще почнат неоснователни възражения, оспорвания. Може би ще им би трябвало известно време да си възвърнат самочувствието. Мисля, че и без тях Народното събрание работеше дейно ", разяснява Симеонов.
Той уточни, че Народното събрание е имал коректив в лицето на НФСБ. " Ние постоянно сме казвали на положителното, че е положително, на неприятното, че е неприятно. Това значително лимитира опциите за деяние на опозицията.
Когато Българска социалистическа партия има някакви възражения и оспорва законопроекти или решения, нормално го вършат незадълбочено, като се гони абсурдът ", съобщи още Симеонов.
Във връзка законодателните промени на Движение за права и свободи за понижаване на Данък добавена стойност на хляба, медикаментите и книгите, Симеонов съобщи, че " котка в чувал не купува ". " Трябва да се срещнем ", добави Симеонов.
Той окачестви желаната от Българска социалистическа партия оставка на финансовия министър Владислав Горанов като " някаква нелепост ". По думите му неспазването на Закона за политическите партии датира от 2006 година
„ Доста по-отрано е одобрена тази процедура да се пресмята дотацията на общия брой гласове, а освен на съответните пуснати за партията. Не мисля, че е основателно това. Те имат правото да си желаят оставка на всеки “, разяснява Симеонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР