Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам. Хиляди пасажери

...
Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам. Хиляди пасажери
Коментари Харесай

Борисов за Божков: Решил човекът, върнал се

" Решил индивидът, върнал се, какво повече да разясня. Хиляди пасажери идват и се връщат. Това го коментирахме няколко години поред. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко. Последните години виждате приходът в хазарта какъв брой е по-голям. "

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за завръщането през вчерашния ден на Васил Божков в страната.

„ Искрено се надявам господин Божков да е пристигнал да си реши проблемите с правораздаването. Ако е почтен да си почисти името, а в случай че е отговорен – имаме правосъдна система ", продължи той.

Той нямал никакви терзания, тъй като " това, което съм коментирал, съм го споделил и в прокуратурата на няколко разпита, няма какво да прибавя по тематиката ". Не се тормозил и че Божков може да стане предпазен очевидец против него.

На Божков към този момент е връчена призовка и да се яви като очевидец по следствието, че е бил изнудван от някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния финансово министър Владислав Горанов и медийната съветничка на водача на ГЕРБ Севделина Арнаудова. Публичните изказвания на Божков са, че е дал на тримата общо 60 милиона лв.. През пролетта на предходната година по това следствие Борисов, Горанов и Арнаудова бяха арестувани за 24 часа, само че по-късно освободени без да им бъдат повдигнати обвинявания.

По-словоохотлив Борисов беше по тематиката за рецензиите против ръководството, от което и неговата партия в действителност е част.

" Упреците към ръководството са доста, поголовно сменят фрагменти. Ще забележим по какъв начин ще продължим да участваме в тази „ сглобка “, разгласи не за първи лидерът на ГЕРБ, който за известно време беше потопен в безмълвие и нямаше коментар за поредност от настоящи събития, измежду които и убийството на Алексей Петров.

„ Ние поддържаме 36 депутати от партията на смяната, те ръководят на 100%, изключвам външното министерство “, поде прочут рефрен Борисов. И още: " В момента еднолично партията на смяната поголовно подменя всичко единствено с нейни фрагменти без да се разяснява. Ако това е сглобката, не виждам по какъв начин ще продължим да участваме. Търново-Русе, " Хемус " не се вършат ", сподели той във врачанското село Лиличе, на мероприятие на младежката организация на партията. 

Вътрешният министър заслужавало да бъде питан за какво сменил и кой го предиздвикал да смени ръководители на регионални структури. Сменяли се и бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и управленията на доста други структури. 

За напрежението към основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, който държавното управление желае да смени, само че президентът Румен Радев е срещу, Борисов сподели: Този основен секретар е гласуван от Министерския съвет, несъмнено, че той не се оправя.

Във връзка с идните локални избори Борисов съобщи, че на доста места претендентите за кметове ще бъдат същите, като засяга кметът на Враца Калин Каменов.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР