Решихме да ви информираме за нещо, което се е случило

...
Решихме да ви информираме за нещо, което се е случило
Коментари Харесай

Свиленски: Служебният кабинет започва с чистки и реваншизъм към членове на БСП

" Решихме да ви осведомяваме за нещо, което се е случило през днешния ден 9:30 в Министерството на превоза. Била е освободена Гергана Алексова, работеща в НКЖИ ", това съобщи на брифинг Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

" Има редица специализации в чужбина. Считаме, че това е извънредно неприятен сигнал. Не желая да употребявам думата реваншизъм, само че не е обикновено такова нещо да се случва, изключително в компания с огромен публичен интерес, където би трябвало да се внимава доста какво се прави ", акцентира Гуцанов.

" Задачата на служебния кабинет е да обезпечи обикновено осъществяване на изборите, а не да се стартира с уволнения ", добави социалистът.

" Алексова беше почнала да преглежда определни покупко-продажби в НКЖИ. Надяваме се това да не е повода за нейното освобождение ", сподели още той.

" Внушенията, че в страната има безпорядък или, че служебният кабинет ще би трябвало да търси правдивост. Кажете ми с уволенението на зам.-генералния шеф на НКЖИ по какъв начин се оправят тъкмо с коронавирус рецесията и организирането на изборите? ", попита от своя страна Георги Свиленски.

" Тези хора стартират с чистки и реваншизъм към членове на Българска социалистическа партия ", безапелационен бе той.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР