„Решихме да ударим преди още заплахата да е станала още

...
„Решихме да ударим преди още заплахата да е станала още
Коментари Харесай

Бивш съветник на Путин: Ако военната операция продължава така, ще бъдат поразени цели в Европа

„ Решихме да ударим преди още опасността да е станала още по-смъртноносна”, това съобщи някогашният консултант на Владимир Путин Сергей Караганов в изявление за " Кориере каузи сера ", представен от " 24 часа ".

На въпрос на вестника по какъв начин може да се назова Украйна нацистка, откакто има президент евреин, Караганов дава отговор, че „ нацизмът не е единствено да бъдеш против евреите, а и „ превъзходство на една нация над друга, унижение на други нации”.

Караганов счита, че няма да има промяна на водачеството в Русия, тъй като „ водим война за прекарване против Запада, в която хората се сплотяват към водача.

" В Съединените щати никой не заплати за войната в Ирак, тъй че имаме подозрения за демокрацията”, съобщи той.

Бившият консултант на Путин приказва и за „ западна агресия в деяние, както и за русофобия, наподобяваща антисемитизма сред двете войни”.

„ Станахме очевидци на визии и структурни проблеми в западните общества, по тази причина Кремъл реши да удари пръв. Между другото, тази военна интервенция ще бъде употребена за реновиране на съветското общество –ще стане по-войнствено настроено, изтласквайки вън от елита непатриотичните елементи”.

Караганов добавя, че Русия е почнала войната, само че че в този момент е на същия терен на Запада:

„ Западът развихря разнообразни експанзии. Сега се намираме на същия честен терен, идентични сме. Съжалявам, че загубихме моралното си превъзходство, само че водим война за съществуването си”.

Политологът признава, че Русия ще бъде по-зависима от Китай и че не го е боязън да стане негова пешка.

„ Ние ще спечелим, тъй като руснаците печелят постоянно.Но ще загубим доста, ще загубим хора, запаси, ще обеднеем. Готови сме да се жертваме, с цел да построим по-справедлива интернационална система. Искаме да изградим Крепост Русия, с цел да се защитим от хаоса, даже с риска да станем по-бедни.И хаосът може да залее Европа, в случай че тя не реагира въз основата на ползите си. Това, което прави сега, е самоубийствено”, добавя някогашният консултант на Путин.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР