Решихме, че няма да има декларация на днешното заседание на

...
Решихме, че няма да има декларация на днешното заседание на
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС ще се яви самостоятелно на изборите

Решихме, че няма да има декларация на днешното съвещание на Централния съвет. Централният ни съвет проучва настоящата политическа обстановка по райони, тъй като сме в предизборна обстановка. Основният предмет беше точката за приемане на решение за процедурни правила и критерии за номинация на претенденти и съответните решения, свързани с изборите. Едното от решенията е Движение за права и свободи да се яви независимо на изборите. Това сподели на конференция ръководителят на Движението за права и свободи (ДПС) Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

“Другото е състав на Централния избирателен щаб. Съставът е главно от членовете на централното ни оперативно бюро. Централният свеът на Движение за права и свободи упълномощи централното оперативно бюро да приема всички решения по отношение на идните избори ”, добави той.

Ръководителят на централния избирателен щаб е Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,.

Той изясни и до каква степен е била значима срещата му с турския президен Реджеп Ердоган. “Темата е доста значима. При тази световна енергийна рецесия, при тази рецесия, обвързвана и с газ, и ред други рецесии, България би трябвало да има взор към всички източници за газ и въобще първични материали в енергетиката. Пътищата за доставка не са толкоз доста. Ако източниците са доста, то пътищата за доставка са стеснен брой. Турция е една от страните, които играят значима роля, обвързвана с тази част. Важно е за България да имаме тези срещи и контакти. Политическото управление е доста благосклонно и добре гледа към своите съседи, в частност към България, в този развой ”, уточни Карадайъ.

Председателят на Движение за права и свободи е безапелационен, че не се чака в идващия парламент да има еднопартийно ръководство, т.е. някоя от политическите сили да завоюва над 50% от гласовете на предварителния избор през октовмри.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР