Решиха да спрат всички действия и процедури, свързани с изграждането

...
Решиха да спрат всички действия и процедури, свързани с изграждането
Коментари Харесай

Спират изграждането на правителствен комплекс на територията на София Тех Парк

Решиха да спрат всички дейности и процедури, свързани с построяването на нов държавен комплекс на територията на " София Тех Парк " (СТП) от " Държавна консолидационна компания " (ДКК) до сливане на всички заинтригувани ведомства към съответната потребност от строителството му, заяви Министерски съвет.

Ще се сътвори Междуведомствена работна група към министъра на стопанската система.

Съставът ще е от всички заинтригувани ведомства. Тя ще изследва нуждата и целесъобразността от строителството на нов държавен комплекс.
 Кирил Петков отбрани актуализацията на бюджета
Кирил Петков отбрани актуализацията на бюджета

За небостъргача за държавните служители в София, ДКК и държавния запас

Работната група ще прегледа съответните условия за работни и поддържащи активността пространства, тяхното систематизиране и други характерни особености, нужни за разработване на функционален абстрактен план и да показа отчет от активността си пред Министерския съвет за дефинитивно взимане на решение .

Правителството дава пълномощия на министъра на стопанската система да сведе до знанието на ДКК и " Монтажи " по този начин признатите решения и да разпореди на ДКК предприемането на нужните дейности, за ограничение евентуалните вреди за страната, както и за нейните дъщерни сдружения.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР