Реших да заема гражданска позиция, да не бъда тулуп, който

...
Реших да заема гражданска позиция, да не бъда тулуп, който
Коментари Харесай

Пореден скандал на пътя: Реших да заема гражданска позиция, да не бъда тулуп

Реших да заема гражданска позиция, да не бъда дебелак, който стои от заран до вечер в леглото и хейти. Така юрист Галя Гълъбова описа пред Нова телевизия за следващ скандал на пътя, този път приключил наподобява с физически конфликт сред мъж и жена.
Гълъбова споделя, че почукала на стъклото на вратата на колата, където по това време била приятелката на мъжа. По думите на юриста, дамата изкочила от колата и почнала да я атакува. Гълъбова ѝ отвърнала, като призна за разменени удари.
Тогава се намеси водача, в тил, повали ме на земята, ударите бяха в тила ми, споделя Гълъбова. Тя благодари на мъж, който се намесил и я избавил. „ Междувременно децата ми пищяха: „ Мама я убиха ”. Гълъбова сподели и, че друга жена, също юрист, се намесила, само че била ударена от приятелката на водача.
По думите на Гълъбова, тя се оплакала в полицията. Мъжът бил открит, на адвокатката ѝ споделили от Министерство на вътрешните работи, че кръвната му проба посочила съществуване на опиати.
Човекът, за който става въпрос, се споделя Огнян Янакиев. Той изрично отхвърли, че е излязла проба, показваща съществуване на дрога. Не знам по кое време ще излезе, споделиха ми за тази седмица, продължи Янакиев. Не съм употребявал опиати, не съм нанасял удари на госпожа Гълъбова, просто се пробвах да я отскубна от приятелката ми, тъй като тя я биеше.
По думите на Янакиев, той и приятелката му пътували от Самоков за Говедарци и като влезнали в селото, пред тях изкочило дете с колело, което навлязло в насрещното платно. Майката не му направи забележка, описа мъжът и добави, че след това спрял в центъра на селото, влезнал в локалния мазагин. После чул шумотевица, видял по какъв начин Гълъбова атакува приятелката му и отшъл да я спре. После се появил и различен мъж, който блъснал приятелката му. Приятелката на Янакиев звъннала на телефон 112 и тогава, по думите на самия Янакиев, Гълъбова дръпнала огледалото на колата му – адвокатката му обаче споделя, че се хванала за огледалото, тъй като била ударена и паднала на земята. Янакиев твърди, че си тръгнали преди да пристигна полиция, тъй като приятелката му била доста изплашена.
Махах, тъй като скоростта му беше извънредно висока, бях сигурна, че няма да вземе завоя. За опиатите – не знам дали са опиати или упойващи субстанции. Разследващият служител на реда ми сподели за упойващи субстанции (в тестът на Янакиев), добави Гълъбова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР