Реших да се преместя да живея в Бали! През целия

...
Реших да се преместя да живея в Бали! През целия
Коментари Харесай

Лейди България напуска страната: Реших да се преместя да живея в Бали!

" Реших да се преместя да пребивавам в Бали! През целия ми живот, даже преди да отида на това място, имах вяра, че съм родена да пребивавам там. Откакто съм се върнала, всеки ден сънувам острова и имам вяра, че ще заживея там за непрекъснато. Още идната зима със фамилията ми взехме решение да се преместим в Бали. Дори избрах учебно заведение за сина ми. "



Това показа пред " България Днес " Лейди България 2022 Мария Бойчева. Преди броени дни хубавицата се завърна на родна земя от екзотичния остров, където прекара един месец.

" За две седмици организирахме цялото пътешестване и тръгнахме. Още сега на идването видях магията на Бали. Въпреки бедността си хората там са доста положителни и признателни. Всички ни се радваха, а улиците им са доста по-подредени и чисти, в сравнение с в България ", споделя Бойчева.

Мария сподели, че на острова се е срещнала с доста локални хора, измежду които и българи. С тях е обменила скъп опит и е основала доста другарства.
 Красавицата храни слонове Красавицата храни слонове


" Цялата им просвета е неповторима. Когато някой в Бали почине, те се радват, тъй като имат вяра, че той отива на по-хубаво място, и споделят, че ще се прероди. И преди този момент имах вяра в прераждането, само че в Бали се уверих още повече. Сигурна съм, че в предходния живот съм имала нещо обвързвано с този вълшебен остров ", описа Бойчева. Най-силен отпечатък в съзнанието на Мария са оставили визитата на храма " Тирта Емпул " и срещата й със слоновете.
 
 Лейди България Интернешънъл 2022 Мария Бойчева: Огромни санкции за спекулантите!

" Този храм е с течаща вода, в която влизаш, с цел да се пречистиш. Водата там има мощна и целебна сила. Хората вървят в светилището, когато имат здравословен проблем. Нашият водач ни описа, че е бил с доста съществени заболявания и никакви лекари не са могли да му оказват помощ. Излекувал го е храмът ", удивено показа хубавицата.

Една от най-големите атракции в Тайланд са слоновете и опцията да се доближиш до тях. М ного родни звезди демонстрираха фотоси, на които къпят или хранят слонове. Мария описа за нейните прекарвания с големите животни.

" Хората сме доста занимателни за слоновете. Те обичат да играят с нас. Докато хранихме слончетата, ме беше боязън поради голямата им уста. Мислех, че ще ми отхапят ръката, само че слоновете са доста интелигентни животни. Дори си бутнах ръката в устата на слона, с цел да му пипна езика. Това е едно от най-силните ми прекарвания ", сподели Мария и добави:

" Докато хранехме слоновете, към нас пристъпи дребното слонче и всички възрастни животни започнаха да издават плашещи звуци и потеглиха да тичат към бебето. Земята се разтресе и туристите доста се стреснахме. Оказа се, че е обикновено, когато идва дребното слонче, всички огромни да вършат кръг към него, с цел да го предпазят ".
 Бойчева пречисти душата си Бойчева пречисти душата си


Според Бойчева животът в Бали е доста по-спокоен и наличен от този в България. " Една от аргументите, които ме карат да се преместя в Бали, са цените. В България всичко нараства и става отвратително. Разходите, които ние имаме в родината, са прекомерно високи спрямо острова. Животът, който ни предлага България, не дава отговор на цените. В Бали посетихме най-луксозните питейни заведения и там ни желаеха 200 лв. консумация за 7 индивида. В София същият клас питейни заведения вкарват минимална консумация 100 лева на човек. Разликата в цените е голяма ", изрично съобщи Бойчева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР