Реших да разкажа за нашата странна любов с Добри. Много

...
Реших да разкажа за нашата странна любов с Добри. Много
Коментари Харесай

Който е безгрешен, нека пръв хвърли камък: Скрихме любовта си от света, за да не може някой да я окаля

Реших да опиша за нашата странна обич с Добри. Много е загадка, даже най-близките ни другари не знаят, че съществува. Скрихме я от света, с цел да не може някой да я окаля и опошли. Това сред нас е същинска магия и в случай че до момента сме й подвластни, то е тъй като се отдадохме на възприятията си, без да нараним околните си.
На 43 година съм, имам брачен партньор и две деца. Добри също е фамилен, татко на наследник и щерка. Никога не сме отваряли дума за бракоразвод. Освен че ще е доста комплицирано, не виждам и по какъв начин чисто на практика бихме съумели да уредим живота си. Дори не сме от едната страна на Балкана – аз съм в Стара Загора, а той – в Русе.
Преди 3 година инцидентно се запознахме в Бургас на едно фирмено образование. Харесахме се още първата вечер. Като съвсем всеки различен мъж в силата си, Добри си изиска фамилиарност незабавно. Признавам, че и аз го пожелах, откакто танцувахме няколко мудни части. Близостта му напряко ме омагьосваше.

х да бъда рационална и сериозна жена и да го държа най-малко леко встрани от себе си. На всичкото от горната страна уханието му беше чисто и мъжко. Едва му устоях и в онази първа вечер се прибрах в своята стая. И безпределно съжалих, тъй като възбуденост не ме остави да заспя. Сякаш бях младо и неопитно момиче, избягало от шанса си. Прехвърлях си през мозъка всичко, което си бяхме говорили, нежните думи на Добри, мощните му властни ръце, които мъчно ме пуснаха да си отида. Лежах сама в леглото си и имах единствено едно предпочитание – той да е с мен.
На идната заран, до момента в който се чудех по какъв начин ще го погледна и по какъв начин ще устоя да заставам надалеч от него, на вратата се почука. Помислих, че е някоя от колежките ми, и отворих, както бях по хавлия. Добри се усмихваше на вратата, а очите му напряко светнаха. Леко ме бутна и затвори зад себе си. Само от дъха му усетих тежест в корема, ниско, долу. И сама обгърнах ръце към него…

Ако не сте започвали деня си с толкоз буйна обич, нищо не знаете. Ако не сте чувствали такова удовлетворение, откакто цяла нощ сте мечтали за един избран мъж, няма да ми повярвате какъв брой е хубаво тъкмо по този начин да бъде освободена цялата ви любовна сила. Ако в никакъв случай не сте заставали под душа с някого, който толкоз ви желае, просто пробвайте. До края на командировката ни с Добри не се разделихме, дните и нощите ни се сляха. Във всеки миг гледахме единствено по какъв начин да останем сами, където и да е, с цел да се нахвърлим един на различен.
Той, както се поставя, постъпи като по-силния от двама ни. Замина си пръв, като издебна момента, когато си оправях багажа и освобождавах стаята си в хотела. Но през целия път ме засипваше със известия, звъня ми несъмнено 20 пъти. Накрая не устоя: „ Мира, в случай че кажеш, върша противоположен завой и се връщам… “ Точно в този миг брачният партньор ми звънеше по другия телефон. Добри продължи по пътя си.

Но не се разделихме – единствено един път в годината, в комфортен летен миг прекарваме дружно седмица в Бургас. И всичко е както тогава – нежно и буйно избухват всички потискани чувства и мечти. В очите на някого може да наподобявам разгонена, порочна, тривиално изневеряваща жена. Но единствено аз си знам какво е да се разтопявам в обятията на мъж, който ме обожава и ме кара да го искам по този начин, както никого преди не съм желала. Добри не е мощен на думи и съвсем не приказва за възприятията си. Стига ми, когато заспива до мен, да измърмори „ Обичам те “. Или да ме разсъни с най-страстната целувка на света. И след това през смях да каже, че през днешния ден няма да ставаме от леглото…
Това сред нас е повече от нормално привличане. Повече и от обич е. Защото колкото се желаеме, толкоз и се пазим. Някой да не посегне на дребното ни бягство. И също толкоз внимаваме някак да не нараним хората, които са наши фамилии. Обратното би разрушило любовта ни. Не сме алчни – желаеме си единствено нашата седмица море, когато дните и нощите се сливат.
Мира
Инфо: Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР