Реши се и го направи. Мария Игнатова публично призна това,

...
Реши се и го направи. Мария Игнатова публично призна това,
Коментари Харесай

Бомбата на годината!! Мария Игнатова публично към Нойзи: Студен си, не оцени любовта ми! (ВИЖ ТУК)

Реши се и го направи. Мария Игнатова обществено призна това, за което се приказва от месеци, само че не се решаваше да удостовери. До момента тя пазеше цялостно безмълвие по отношение на абсурда с пияния си брачен партньор Ивайло Цветков - Нойзи и не обели и дума, даже откакто го измъкна от ареста като му заплати персонално 15 бона гаранция.

Е, явно обаче Нойзи не си е взел поука и е траял с изцепките си, съчетани с ледената му физиономия, нищоправене и банални прояви на " разсъдък ", от които към този момент на доста хора им се върви по огромна потребност...

Явно този " напън " напъна и Мария, която избухна с ядосана физиономия в нета и качи емблематична песничка с откъс, отдаден на мъжа й. " Студен си като лед и не оцени любовта ми. Ти се оказа подготвен да жертваш тази обич и по тази причина ще си платиш. Не приемаш в никакъв случай препоръки, тъй че - плащай си цената ", съобщи обществено Мария като чудесно е подбрала текста на парчето.

Както знаем, тя не прави нищо инцидентно, а от абсурда насам не се е появявала на никое място с Нойзи, както и не бе споменавала дума за него.

" Мария може да беше влюбена, само че не е елементарна. Да, лиши й време, само че си отвори очите и видя що за птица е прибрала в сърцето и в дома си. Нойзи към този момент е навън от живота й, а тя продължава напред ", разясниха и близки до нея източници.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР