Решено е! Музикантите от група Би Ти Ес ще отбият

...
Решено е! Музикантите от група Би Ти Ес ще отбият
Коментари Харесай

Решено е! Южнокорейските музиканти от Би Ти Ес отиват войници

Решено е! Музикантите от група Би Ти Ес ще отбият наложителната си военна работа. И това ще се случо безусловно по тяхно предпочитание. Първи ще направи това най-възрастният Джин, който е на 29 години.

Изпълнителят отлагаше службата си, колкото можеше и напълно скоро му следва да влезе в казармата за цялостния интервал от две години. Това ще се случи през декември, когато навърши 30 години.

След дебюта си през 2013 година група Би Ти Ес изгряват на музикалния хоризонт през 2013 година и незабавно печелят сърцата на младежите по света. Те става интернационална сензация със своите вдъхновяващи шлагери и обществени акции, ориентирани към поощряване на младежите.



" Джин ще анулира настояването за отсрочване на военната работа в края на октомври 2022 година и ще съблюдава процедурите за постъпване в армията ", се споделя в изказване на мениджърската компания на групата. Всички останали музиканти от Би Ти Ес също ще отбият наложителната военна работа.

След направено по-рано допитване стана ясно, че болшинството южнокорейци са съгласни членовете на световноизвестната кей-поп група Би Ти Ес (BTS) да бъдат освободени от наложителна военна работа. Това сочат данните от изследване, извършено по поръчка на локалното поделение на Юнайтед прес интеренешънъл и районния ефирен оператор Kей Би Си.

От 800 интервюирани на възраст от 18 години и нагоре 57,7 % обявиха, че седмината артисти не би трябвало да влизат в казармата, до момента в който 39,8 на 100 бяха срещу. В поддръжка на тази опция са се изказали 64,4 % от дамите и 50,9 % от мъжете, взели участие в изследването, демонстрират резултатите.



Всички възрастови групи, като се изключи тези на 20- и 30-годишните, виждат повече изгоди от освобождението на изпълнителите от военна работа.

Въпреки това изпълнителите считат, че е редно да изпълнят дълга си към родината.

" Както компанията, по този начин и членовете на Би Ти Ес чакат с неспокойствие да се съберат още веднъж като група към 2025 година, написа в изказването на мениджърската компания HYBE.

Всички работоспособни мъже в Южна Корея на възраст сред 18 и 30 години би трябвало да служат в армията сред 18 и 21 месеца. Освобождават се или служат по-кратко носители на медали от олимпийски и азиатски игри и типичен музиканти и танцьори, които печелят най-големите награди на избрани състезания. Имаше апели звездите от Би Ти Ес също да бъдат освободени от военна работа.

През юни музикантите от Би Ти Ес оповестиха, че прекъсват груповите си музикални действия, с цел да се занимават със солови планове, което повдигна въпроси за бъдещето на групата. Те се събраха още веднъж, с цел да изнесат безвъзмезден концерт в събота в поддръжка на кандидатурата на Южна Корея за хазаин на Световното състезание по футбол Експо 2030 в пристанищния град Пусан.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР