,,Решенията за нови избори в София не може да ги

...
,,Решенията за нови избори в София не може да ги
Коментари Харесай

Иван Таков: Решенията за нови избори в София не може да ги взима Борисов

,,Решенията за нови избори в София не може да ги взима Бойко Борисов, а единствено способен български съд. Има проблем в София и той към този момент е забележим.``

Това съобщи общинският консултант в Столична община от локална коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Таков по БТВ.

„ Радвам се, че най-сетне се обърна внимание на СОС. Сега в един блокиран съвет, който не може да стартира работа, се радва на голямо медийно внимание. Ние не си приказваме за проблемите на столичани, а за ръководител или за нови избори “, означи той.

Според него има хора, които имат интерес СОС да не действа: „ Замислете се, кой има интерес от нови избори в София. Повече от три месеца имаме една безконтролна общинска стопанска система и общински компании, както безконтролна общинска администрация. До момента това само и единствено обслужва статуквото в София. Не могат да се създадат никакви промени. Много обидно е за жителите, че СОС се трансформира в тепих за мазни пехливански борби “, сподели Таков.

„ Стигна се до там, че посегнаха с мазни ръчички и транжираха Паметника на Съветската войска. София имам възприятието, че е поставена на масата на ротацията. Това не е почтено. Градът е в спешна обстановка. Ние в сглобки не участваме. Има партийни централи, които имат партийни ползи. Явно някой е заинтригуван София да няма общински съвет. Ако се продължи по този начин в София няма камък върху камък да остане “, изрази опасенията си общинският консултант от Българска социалистическа партия.

Иван Таков бе безапелационен, че Българска социалистическа партия в общинския съвет в сглобки и не обединения няма да взе участие. „ Искаме да намерим даже краткотрайно решение СОС да проработи, само че това не допуска никакво в допълнение съглашение “, сподели още той.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР